lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

[VÍDEO] El batle d'Oriola diu a un periodista que no l'entén quan li demana: «quina és l'última hora?»

El batle d'Oriola (Baix Segura, País Valencià), Emilio Bascuñana (Partit Popular) s'ha negat a respondre la pregunta que li feia, en directe, des de la televisió valenciana À punt, i ha obligat el periodista a canviar de llengua i a parlar-li en castellà.

El periodista de la televisió valenciana, Joan López, li ha dit: «bona vesprada, quina és l'última hora a la seua localitat», referint-se als aiguats que han caigut a diversos municipis del País Valencià, Bascuñana, en primera instància, ha fet com si no entengués la pregunta i quan li han tornat a repetir, ha dit que no l'entenia. Quan el periodista li ha fet la pregunta en castellà, aleshores ha contestat.

Cal recordar que Emilio Bascuñana, es va fer famós fa un any, quan es va descobrir que va cobrar durant sis anys com a metge de la Direcció Territorial d'Alacant sense que consti que acudís a la feina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys

Els militants del PP, C's i Vox han de sebre la llengua del lloc, dient-ne per un 'imperatiu ètic' per esser partits de
dretes.
Els partits de eskerra, PSOE i Podemos,per la seva ideologia no estan tan
obligats a esser "cultes" i per la seva ideologia són centralistas.
Així mos trobam amb individus com Negueruela i Diéguez del PSOE.

Valoració:0menosmas
Per Bubota, fa mes de 4 anys

Aquest Batle Bascuñana es metge, i l'han trobat que durant 6 anys ha cobrat el sou de metge d'una Entitat fantasmal, sense anar-hi mai. Està a Google.
Segons l'Estatut Valencià te el deure de almanco entendre la llengua del País Valencià. Ni això!

Valoració:6menosmas
Per sonajero, fa mes de 4 anys

Falta total de professionalitat del presentador. Perqué aquesta gent presti atenciò i entengui fins i tot swahili, primer els has de centrar fent clinc, clinc, clinc amb la bossa dels doblers.

Valoració:5menosmas
Per Escaramussa, fa mes de 4 anys

Mentider!

Valoració:1menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Entenc que és una manera de treure's les puces de sobre. Si no en té ni p... ideia de com està la situació, per no dir que tan li fot, aprofita per fer la llepada al cul al seu partit. I la pena és que no li cal res més. I a l'Aragó, una dona canta una Jota demanant que una riuada s'emporti als independentistes. Aragó, sabeu què és la solidaritat, o l'hiumanitarisme, o senzillament el ser persona?? Ja no els hi demano que em diguin el seu concepte de democràcia. https://www.larepublica.cat/video-una-dona-canta-una-jota-on-demana-que-una-riada-mati-els-independentistes-catalans/

Valoració:10menosmas
Per dic, fa mes de 4 anys

Patètic el sr. Bascuñana i patètics els que el van fer batlle.

Valoració:10menosmas
Per barrufet, fa mes de 4 anys

Un impressentable més que a pesar del seu important carrec ha preferit humillar al seu interlocutor fen veure que no l´entenía...…….. jo, del periodista li hagues dit " moltes graçies i punt ".- Pepero tenía que ser...….(que le den).

Valoració:8menosmas
Per pobre nivell, fa mes de 4 anys

Aquest homo és representatiu del poble, o de la rància incultura d´un sector de la població? En qualsevol cas i en qualsevol lloc, no seria competent per a representar una batlia en en tota la dimensió que cal en els PP.CC.

Valoració:8menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Una atre mal espanyol. Perque aquest home ( no se pot dirsenyor a qualcú que fa això)que renega de la seva llengua materna, del seu poble i delseu país, també priva al seu estat-nació de la diversitat i riquesa cultural que gaudeix, condemnant lo a ser el que no és: una enorme Castella avorrida i poc atractiva.És un mal valencià i un mal espanyol qieno se mereixtenir cap càrrec públic.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente