algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

L’equip de govern de Cort expressa el seu «màxim suport» a la gestió d’EMAYA durant l’anterior legislatura

Arran de la investigació judicial oberta i de les notícies publicades als mitjans de comunicació, l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma, ha expressat el seu «màxim suport» a la gestió que es va dur a terme a EMAYA durant la passada legislatura.

«L’equip de govern dóna suport a la gestió que féu durant l’anterior mandat a EMAYA la llavors responsable de l’empresa municipal Neus Truyol i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sosteniblitat i l’anterior gerent de l’empresa pública, Imma Mayol», així ho han remarcat des del consistori.

L’Ajuntament de Palma recorda que actualment ha de respectar el secret de sumari dictat sobre aquesta investigació judicial i i es compromet a facilitar més informació a l’opinió pública tan aviat com el jutge dicti l’aixecament del secret.

L’Ajuntament i EMAYA reafirmen la seva màxima col·laboració amb les autoritats judicials, en base als principis de transparència i responsabilitat institucional.

A més, l'equip de govern assegura que durant la darrera legislatura «no s’ha comès cap tipus d’irregularitat i que sempre s’ha obrat i vetllat per l’interès general, el bé comú, i la protecció del medi ambient».

En aquest sentit, l’equip de govern ha volgut recordar que durant l’anterior legislatura es treballà intensament i de forma prioritària des d’EMAYA per protegir el medi ambient i eliminar abocaments, una acció que no es produí durant anteriors mandats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Crancament, fa mes de 4 anys

No me va agradar massa la gestió de la senyora Truyol al front d'Emaya, sobre tot per mor del sistema de recollida de trastos i mobles que va implantar. Però de no agradar un punt en la gestió, a fer el que li han fet,hi ha molta diferència.
Des d'aqui li envio molts d'ànims. Sincerament, crec que aquesta denúncia és una més de les moltes denúncies falses,amb les que ha volgut la dreta tramposa i corrupta, embolicar a MÉS. I ben igual que als altres companys als que han volgut empastar amb la brutor de les seves calúmnies, en sortira indemne.

Valoració:2menosmas
Per Cal rigor, fa mes de 4 anys

De conformitat amb el IEC;

Legislatura = f. [LC] [DR] [AD] Període durant el qual una assemblea legislativa exerceix els seus poders, el qual s’inicia amb l’elecció dels membres de l’assemblea i acaba amb la dissolució d’aquesta, abans d’unes noves eleccions.

En el cas dels Ajuntaments i dels Consells Insulars, aquest període es denomina "mandat"

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente