algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El PP demana a Hila que aclareixi el futur de Truyol «per la seva imputació després de la seva molt deficient gestió a Emaya»

El grup del PP a l'Ajuntament de Palma, per mitjà de la seva portaveu, Mercedes Celeste, ha reconegut aquest dijous haver acollit amb «profunda preocupació» la notícia, revelada pel diari Ultima Hora, de la imputació de qui va ser presidenta d'Emaya durant la passada legislatura i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, en el context de la investigació judicial en curs. A més, han anunciat la petició d'una reunió urgent amb el batle de Palma, José Hila, «perquè ens digui quan pensa trencar el seu silenci i sortir a donar explicacions públiques en relació a aquesta crisi de calat en el si del govern municipal».

En aquest sentit, Mercedes Celeste ha afegit que espera conèixer que Hila aclareixi «com pensa encarar aquesta greu situació perquè no afecti els compromisos de l'Ajuntament amb els ciutadans de Palma». Tot això després que el portaveu municipal Alberto Jarabo qualifiqués aquest dimecres de «necessària» l'operació judicial en curs.

Per aquest motiu, des del PP es reclama al batle socialista que reveli «si pensa mantenir en el seu organigrama de govern a la regidora ecosobiranista al capdavant d'una àrea de màxima responsabilitat i que té el deure de donar resposta a una necessitat social urgent com és el dèficit d'habitatge a Palma». En conseqüència, Mercedes Celeste ha alertat: «Hila no pot permetre que projectes com la construcció de 1.000 habitatges a l'antiga presó i Son Busquets corrin el risc de quedar en l'aire per aquesta situació de debilitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 4 anys

Crida l'atenció la "rapidesa" que sempre troba el PP dins la "justícia espanyola" a l'hora d'imputar els seus rivals polítics i la lentitud o directament els arxiven casos.
Recordau el cas d'Antoni Verger, o el de Miquel Ensenyat, i ara n'hi volen afegir un altre.
Em sorprèn que un partit que més s'assembla a una banda mafiosa encara vagi pel món amb aquests fums.

Valoració:8menosmas
Per Miquel Mas, fa mes de 4 anys

Ja te nassos que tenguin la barra de questionar a la persona que va impulsar mesures per minimitzar els vertits (el deposit de regulació està en construcció, per exemple), que venen de molt de temps enrera i dels quals son responsables administracions anteriors del PP. No tenen vergonya aquesta gent. Tot el meu suport a Na Neus Truyol.

Valoració:5menosmas
Per Almenys, la senyora Truyol no roba, fa mes de 4 anys

Ni que els del PP fossin molt eficients.
Bé, si: Per una "activitat" que comença per R i també hi acaba ho son molt, eficients.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente