algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

La diputada de Vox Malena Contestí romp amb Campos per les sospites de corrupció

La diputada de Vox Malena Contestí ha decidit rompre tot vincle amb Actua Baleares, el partit soci de la formació de Santiago Abascal i amb el qual es va presentar a les eleccions generals, després de les informacions que apunten a un suposat finançament irregular dels seus dirigents abans dels comicis del 28 d'abril.
Membres de la direcció d'Actua Baleares varen aprofitar les donacions de particulars per a la campanya electoral per a rebre sous camuflats en forma d'assessories simulades.

El president de la formació i cap de llista al Parlament, Jorge Campos, ja ha rebutjat aquesta acusació, que ha atribuït a «una rabieta d'algú que no ha sortit triat».

No obstant això, la diputada per les Balears Malena Contestí ha reconegut en declaracions a Europa Press no sentir-se «còmoda» formant part d'Actua, ja que no ha rebut les explicacions que demanava i desconeix si les acusacions de finançament irregular són certes o no. Així les coses, ha preferit rompre tot vincle amb la formació.

Contestí renúncia així al lloc de vicepresidenta de Comunicació d'Actua i ha enviat ja un burofax a l'organització demanant la seva baixa com a afiliada. No obstant això, continuarà com a diputada i membre de Vox en el Congrés, on és vicepresidenta de la Comissió de Treball, Migracions i Seguretat, portaveu en la Comissió de Política Territorial i Funció Pública i portaveu adjunta en la d'Indústria i Turisme.

Continua de diputada

«Per a continuar complint amb la meva acta d'una manera neta no puc seguir en un lloc on no em sent còmoda amb certes informacions i notícies --ha argumentat--. El més net ha estat presentar la meva dimissió».

Segons ha detallat, Contestí va tenir oportunitat de parlar directament amb Campos i varen quedar en una futura conversa per a rebre explicacions. No obstant això, atès que les sospites no han cessat, ha decidit remetre un burofax comunicant la seva desvinculació completa amb la formació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

I el sou ? naninan, naninan naninan.
Me pareix honest fins un cert punt, publicar la desfeta i llevar la careta de gran patriota a ne'n Korki, seria millor.
Salut i República Països Catalans, avui a las 7'30 a filas, aquests seran a defensar en "Felipe el Preparao" ves quin altre. ¿Borbons ? nó grácies.

Valoració:7menosmas
Per Què esperava? Un miracle?, fa mes de 4 anys

I ho han de ser bàmbols per aliar-se amb personatges com en Campos!
Molt intel"ligent no pot ser-ho. Es veu d´una hora lluny com és el milhombres!

Valoració:7menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Totes les dones de VOX duen els cabells llarguíssims. Me recorden a una secta que tenia prohibit a les dones, tallar se els cabells per damunt de les espatles.
No sé si és això, però ho pareix.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente