nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

El PP critica «el forat de 500 milions» del Govern

Galmés ha criticat la gestió del Govern i el Consell. | E.P.

El conseller i portaveu del Grup Popular en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha criticat el «forat de 500 milions del Govern», i ha assegurat que la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, «ara vol arruïnar el Consell».

Segons ha informat el PP, Galmés ha lamentat que la gestió de Catalina Cladera, anterior consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, es limiti a «gastar a mans plenes».

El 'popular' afegeix que «mostra d'això», és «que com a presidenta del Consell de Mallorca es gasta ara 11,5 milions d'euros de tots els mallorquins a col·locar els seus, augmentant en sis milions d'euros la despesa en càrrecs posats a dit».

El conseller insular 'popular' exigeix a l'actual presidenta del Consell «que deixi de gastar els diners públics en capritxos i interessos partidistes» perquè després, «el Govern haurà de fer retallades en serveis públics per a compensar els 500 milions d'euros que ha gastat de més».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Sense deixar de banda la raó que puguin tenir, sempre s'ha de ser emmascarat per una paella bruta. El PP també té un bon historial i ara amb Isabel Dias de Abuso, ja veurem si encara no s'amplia més a Madrid. Frases innecessaries com "Practicamente todo lo que pone en el documento de VOX, es asumible" o "Prefiero pactar con un partido como VOX que con Bildu", son tan innecessaries que, dient-les ja se sap a qui van dirigides... al pueblo español que nos todavia mantiene, gracias a su cortedad de miras.

Valoració:1menosmas
Per Massa contemplacions els hi tenen, fa mes de 4 anys

Si s'arrossega qualque forat al Govern, és part del que va deixar el PP amb la seva corrupció,que encara no s'ha liquidat.
Això és el que passa quan no s'il.legalitzen els partits que en realitat son bandes de delinquents: Que aquests mateixos acaben acusant als altres dels seus robatoris i resta de delictes, que la majoria son encara pitjors.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente