nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
27°

Apareixen cartells de Puigdemont en diversos municipis de Mallorca

Fotocomposta dels cartells apareguts en els diversos municipis de l'Illa. | Foto: IndependentistesAnonims

Durant la matinada d'aquest divendres a dissabte, diversos municipis de Mallorca han aparegut amb cartells electorals de la candidatura de Puigdemont (Lliures per Europa - Junts).

En concret els municipis ha estat: Alcúdia, Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Inca, Lloseta, Sa Pobla i Sencelles. També, com Bunyola, han aparegut llaços grocs.

D'ençà que s'engegà la campanya electoral per a les eleccions europees, els suports a la llista de Puigdemont no han fet més que augmentar arreu dels Països Catalans; també a l'estat espanyol, tot i que en menor mesura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per transcriptor ||*||, fa mes de 4 anys

«Com havia de ser la nostra revista? L’acord fou unànime: la nostra revista seria oberta a tothom, a tots els corrents estètics i a tot Catalunya (aleshores no dèiem “Països Catalans”, sinó Catalunya i prou. Per a nosaltres, tan Catalunya era Barcelona, com Alcoi, com Ciutat, com Lleida o com Perpinyà; i com que no significàvem res, ni érem cap força ni cap perill, ningú no hi tenia res a dir)». Josep Maria Llompart (Latitud 39, agost de 1981). L’article es refereix al naixement, l’any 1952, de la revista Raixa.


http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/258699

Valoració:2menosmas
Per transcriptor ||*||, fa mes de 4 anys

Paraules de l'escriptor de Consell Joan Guasp en un fragment del parlament que va fer a la nit de les revistes en català (Barcelona, març 2013) i reproduïdes a la pàg. 20 del núm. 232 de la revista "El Mirall" (maig-juny 2013):

"[...] nosaltres, des de les Illes, pensem en la Nació com una unió dels mal anomenats Països Catalans. Això de Països Catalans i de Catalunya, expressat com s'entén ara, no és del tot exacte. Hem de parlar només de Catalunya, però no com el Principat tot sol, sinó que formem Catalunya el Principat, [...], les Illes i el País Valencià. I altres petits territoris [...]. Jo que sóc de la zona del Raiguer, al centre de Mallorca, sóc tan català com els que han nascut a les comarques del País Valencià, la comarca d'Osona o de l'Empordà o qualsevol altra. Tant com un senyor nascut a Sant Just Desvern o a les rondes de Sant Antoni o de Sant Pere. [...]"

Valoració:3menosmas
Per Mallorquí i, per tant, nacional de Catalunya, fa mes de 4 anys

La consciència de pertànyer a la mateixa nació es va recuperant i, en aquest cas, es demostra amb el suport de Mallorca als més perseguits d'entre tots nosaltres (catalans continentals i insulars) i que són els qui més s'han arriscat per defensar els drets nacionals del nostre Poble: els compatriotes presos i exiliats polítics.

Valoració:16menosmas
Per Independentistes Anònims, fa mes de 4 anys

Recull fotogràfic cartells Puigdemont i llaços grocs a Mallorca 18-5-19
https://drive.google.com/drive/folders/1BR5uwU0Nl2m-QdcSQ2-en6sPKdblh-lx

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente