nubes dispersas
  • Màx: 17.72°
  • Mín: 8.69°
17°

Impulsen una candidatura unitària i transversal al Senat per Mallorca

Antics integrants del partit Vida i Autonomia han llançat públicament la proposta de bastir una candidatura transversal al Senat per la circumscripció de Mallorca.

«La idea és aprofitar la campanya electoral per fer un discurs que, per desgràcia, els qui l'haurien de fer no el fan, presentar un sol candidat al Senat, de manera que la gent que vulgui pugui votar un senador d'una altra candidatura i el nostre, o només el nostre si s'ho estima més», ha explicat Jaume Bonet, un dels impulsors de la iniciativa.

Bonet també explica que «pensam que hauríem d'aprofitar la campanya per fer ideologia, sense gastar esforços ni doblers en promocionar carotes de ningú, disposant només dels doblers imprescindibles per tenir paperetes i poca cosa més» i afegeix que «podrem fer campanya de tu a tu en persona, per internet i, també, fent xerrades i debats allà on sigui possible organitzar-ne».

Els impulsors han llançat una plataforma de deu punts que emmarcarien l'actuació de la candidatura i del Senador en cas de sortir elegit: «A favor d'una hisenda pròpia; Per la gestió pròpia de ports, aeroports i costes; Poder gestionar les aigües territorials perquè no s'hi facin prospeccions petrolieres ni altres activitats perjudicials; Per tenir les mateixes condicions amb les que entraren a la UE les illes daneses, i les illes gregues i l'estat insular de Malta.

A favor de la plena democràcia del nostre poble i de tots els pobles del món; Per la immediata derogació de la llei mordassa; Per la immediata derogació de la reforma laboral del 2012; Per garantir el sistema públic de pensions; En defensa de la llengua pròpia de Mallorca i En defensa dels drets humans recollits a la DUDH».

Els impulsors han convocat una reunió oberta a persones i entitats per al proper dimarts, 26 de febrer, a les 20 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MartiBCN, fa mes de 5 anys

De cara al senat es una iniciativa molt bona ja que són llisters obertes i si no m´equivoco és poden votar fins a tres candidats, és una manera de maximitzar el vot soberanista sense renunciar a votar altres partits.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente