algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El president de la Federación Balear de Caza, candidat de VOX al Consell de Mallorca

Pedro Bestard és el candidat de VOX al Consell de Mallorca en les pròximes eleccions de maig. El número u de la llista a la institució insular és president de la Federación Balear de Caza i vicepresident de la Real Federación Española de Caza.

Bestard s'ha mostrat «il·lusionat» amb la seva candidatura a la qual arriba «convençut que VOX és l'únic partit que realment aposta i defensa el món rural de Mallorca». «No m'ha costat dir que sí», ha assegurat.

El candidat ha volgut destacar que «tot passa pel món rural». «El món rural ha estat ignorat a l'hora de fer les lleis. El món rural és una forma de vida, això s'ha d'entendre i s'ha de comptar amb nosaltres».

Per la seva banda, el president de VOX Balears, Jorge Campos, ha explicat que «confia en l'equip de Bestard al Consell de Mallorca perquè l'illa torni a ser el que era: orgullosa de la seva cultura i tradicions i oberta al món».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per jo i un pastor, que veniem....., fa mes de 4 anys

@ Sebastiá tú ho has dit, és el diagnóstic de el Niño Becerra i un grapat de economistas espanyols i estrangers, perqué fa temps que el deute va passar el BILIÓ €, perque Dragui ha tencat l'eixeta després de deu anys, i amés puja l'IBOR, en lo cual els interessos poden passar els 30.mil milions per any, i el petroli també fa temps que va pujant........ com deïm aquí - més mal que taca d'oli-.

Valoració:1menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

@ Sebas

Vaya relato... podrias escribir un libro

Valoració:-1menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

- Si el Trifachito guanya tancaran TV3, o la deixaran morir, el català a les escoles perillarà i els Mossos passaran a ser una Policia espanyola més. Hi haurà purgues.
- Però la independència és irreversible, vindrà molt abans del que ens pensem i es pensen ells.
- El 2019 Ñ patirà una greu reversió econòmica per culpa del descomunal deute acumulat, passant dels 16.000 milions € anuals a retornar (la mateixa xifra del nostre expoli) a 35-40.000 milions € per la falta de finançament del BCE. No es podrà pagar de cap manera. Això farà caure l’economia, es dispararà l’atur, especialment el juvenil, les pensions no es podran pagar, hauran de baixar i hi haurà una crisi social molt forta. Resultat: Europa haurà d’intervenir Ñ com ha passat amb Grècia! Venen anys molt durs. Però Catalunya tindrà una oportunitat quan Alemanya presideixi la UE el segon trimestre del 2020, quan alguns països importants voldran negociar el seu deute a canvi de que Catalunya el cobreixi i com a contraprestació obliguin a Ñ a pactar una sortida per Cat. En resum, que en 4-5 anys podríem ser ja independents!!!

Valoració:4menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

És evident que VOX és una creació dels serveis secrets USA (la CIA etc.). És s'única explicació que té es fet de que els subvencionàs un partit d'oposició de l'IRAN que, a més a més, era identificat com a islàmico-marxista. També és s'única explicació que té es fet de que qui va organitzar sa campanya electoral d'en Trump sigui qui els aconsella en la seua campanya electoral. Aquests que són amics des qui han provocat sa granonada migratòria cap a Europa des de Líbia i des de Síria, protesten contra s'acollida d'immigrants. Són més falsos que un duro sevillano.

Valoració:9menosmas
Per actual, fa mes de 4 anys

Els toros, la cassa, el furbol del Madrí, sobres grisos, endolls negres, i camaradas encara més negres.
Tots sabem a qui representen tot això, però Catalunya no !

Valoració:10menosmas
Per el poble mana, fa mes de 4 anys

Jorge Gotera i Otilio, bona estampeta.
Joan, tú ho has dit, aixó son"nuestra cultura i tradiciones".
//S'han fet les lleis sense contar amb el mon rural// jo diría que Espanya sempre fa les lleis sense contar per res amb les Balears, i ara venen els espannyols més espanyolistas i radicals per ensenyar-nos "lo nostro" i com hem de viure.
Segurament en Korke Kampos ferá els mítins en mallorquí-baléà. haaahhaaahaaaaaII*II.

Valoració:9menosmas
Per Tots a votar, fa mes de 4 anys

Ja heu vist que vol fer aquest partit a Andalusia, criminalitzant als funcionaris que treballen ajudant a les victimes de violència de gènere, i demanant una llista amb els noms d'aquests servidors públics.
La purga ha començat.

Valoració:9menosmas
Per Que fotin al camp!, fa mes de 4 anys

Que vagin a ca´çar a Castella! Hi ha més extensió!

Valoració:9menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

@Joan, no ho cregui. A Andalusia han fet un nou ús al pressupost de la Memòria Històrica, i els doblers que havien de servir per destapar cunetes, s'utilitzen per fer cerimònies franquistes. La primera és un homenage ac
Queipo de Llano.

Valoració:6menosmas
Per I que no és guapo, això?, fa mes de 4 anys

Per aquesta gent la mallorquinitat consisteix en parlar en Castellà, anar al toros i vestir se "de corto" amb capell cordobes i amb traje de faralaes, contar una Història de Mallorca carregada de disbarats i animaldes i inventar se una llengua que no se parla.
Com més foraster fatxa, més,mallorquí se és per ells.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente