algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Esquerra Republicana tria els seus candidats per a les llistes de MÉS per Mallorca

El Congrés d'Esquerra Republicana-Balears i Pitiüses ha triat a les persones que passaran a integrar les llistes de MÉS per Mallorca al Parlament i el Consell de Mallorca.

Segons ha informat el partit, Agustina Vilaret anirà en el lloc número 6 de la candidatura al Parlament, acompanyada de Gabriel Cursach, Helena Inglada i Andreu Bujosa.

Quant al Consell, Joan Llodrà anirà en el lloc número 8, acompanyat de Catalina Munar, Lluís Segura i l'escriptora i Premi d'Honor de les Lletres Catalanes Maria Antònia Oliver.

En el mateix congrés s'ha triat també a Mateu Xurí, Margalida Seguí i Josep Antoni Prats com els candidats de les Balears que formaran part de la llista d'Esquerra Republiana, que encapçala Oriol Junqueras.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balearium, fa mes de 5 anys

Y que pintan aqui los 7 magnificus

Valoració:-1menosmas
Per el poble mana, fa mes de 5 anys

Si els que representau la política soberanista sou capaços de pensar i actuar com ho fan els castellers, bona pinya, i bon tronc, tots units fent força, estic segur que ens podem enfilar més amunt del que hem fet fins ara.
ILLENCS d'esquerras recolsau els partits d'aquí, que no depenen de Madrit, ho sent molt Francina, tallau ja el cordó umbilical de acatament a Madrit, ells com el PP no pensen ni sen recorden de noltros,només ens fan cas ara, en haver votat ja no existim.

Valoració:10menosmas
Per M, fa mes de 5 anys

Me pareix molt bé que vagin units a les eleccions.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente