muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

El Govern espanyol assegura que les Balears tindran «molt aviat» el nou finançament

El Govern espanyol assegura que les Balears tindran «molt aviat» el nou finançament. Imatge d'arxiu de monedes d'euro. | Grup Serra/Arxiu

Carmen Calvo, secretària d'Igualtat del PSOE i actual vicepresidenta del Govern espanyol, ha assegurat aquest dissabte que les Balears «tindrà molt aviat un Règim Especial», ja que «és el més just perquè els ciutadans de les Illes vegin compensada la insularitat i gaudeixin de les mateixes condicions que en la resta de l'Estat».

En l'acte socialista que ha servit com a inici de pre-campanya electoral, Calvo ha expressat que «els ciutadans de les Balears gaudiran molt aviat d'un règim especial per a ells».

Calvo ha destacat a més el feminisme com un dels eixos centrals de les polítiques tant a les Illes com a Espanya, Calvo ha assegurat que «fa molta falta el que ha fet Francina Armengol, que és encarregar i transferir responsabilitats a les dones», ja que «al llarg de la història hem estat privades de l'àmbit públic i venim carregades de dues coses molt necessàries per a la política: sentit comú i una capacitat infinita per a resistir».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

M'ha vingut a la memòria un acudit d'un jueu que està resant davant del Mur de les Lamentacions a Jerusalem. En acabat, aixeca el cap mirant el cel i diu : Déu meu, què és per tú un segón? I li respòn : Per a mi, un segón és com per a tú un milió d'anys... I què és per tú un milió d'€uros? I li respòn : és com per a tú un cèntim. El jueu li diu: Déu meu, em pots donar un cèntim? I li respòn : Sí, fill meu, espera un segòn...
La senyora Carmen Calvo, que va dir que els diners públics no son de ningú, es veu que està de campanya electoral. Però els diners sí que son "d'algú" i cal repartir-los be i no com una gràcia especial perque em votis, que després ja sabem a on van a parar les promeses electorals. I espereu a veure el que diràn els 155eros. Capici??? doncs nosaltres sí.

Valoració:5menosmas
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

Llegit a : https://nabarralde.eus/la-sublevacion-catalana-de-1640-1652/
Es preciso no olvidar que la Corona de Aragón formaba una Confederación de reinos y territorios que comprendía los reinos de Aragón, Valencia, Mallorca, Sicilia, Córcega y Principado de Cataluña, el territorio más próspero. Cada uno contaba con sus fueros, que el rey debía jurar, si no directamente al menos sí a través de un representante, el virrey. El Principado y los diferentes Reinos tenían instituciones propias, Cortes, Diputación y/o Generalitat y Justicia Mayor, este en Aragón, semejante al pase foral vasco.

Valoració:4menosmas
Per MartiBCN, fa mes de 5 anys

L estat espanyol no es pot mantenir sense l expoli economic als Paisos Catalans, mai seran capacos de tornar tot el que es produeix aqui.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente