algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

MÉS per Binissalem presenta la capçalera de la candidatura electoral

Imatge de la candidatura de MÉS per Binissalem amb Ensenyat i Campomar. | MÉS per Binissalem

MÉS per Binissalem ha presentat aquest divendres la 'capçalera' de la candidatura per les eleccions locals. L'acte va comptar amb la presència de més cent persones que ompliren la primera planta del Casal de cultura de Can Gelabert.

Es tracta d'una candidatura paritària que encapçalarà Pere Pol i Creus, Aurora Mateu Martínez, Antoni Pons Moya, Magdalena Pons Esteva, César Moreno Llabrés i Aina Lladó Ferrà. Aquesta és una capçalera elegida per l'assemblea de MÉS i que destaca per «la seva experiència i la incorporació de cares noves».

Segons han assegurat des del partit, l'objectiu principal de la candidatura és fer possible «el canvi que ja demanaren molts binissalemers i binissalemeres fa 4 anys». Així, l'agrupació local «pretén consolidar els bons resultats d'aleshores i passar a ser la força més votada el 2019, després de la caòtica legislatura que ha sofert Binissalem en mans de tres batles: dos del PP i Víctor Martí, d'UxB, que no han suposat cap canvi significatiu a l'ajuntament i per al poble de Binissalem».

En aquest sentit, des del partit han recordat que, a les darreres eleccions, MÉS va ésser «la segona força política del consistori, amb 1.195 vots, a tan sols 150 vots de diferència del Partit Popular (PP)». Així, el partit ja ha estat treballant durant aquests quatre anys a l'oposició «realitzant moltes propostes que ni PP ni UxB han sabut desenvolupar».

La creació d'un Pla de Mobilitat, la 'vianització' del centre històric, la construcció d'un nou centre d'educació infantil 0-3, etc. són molts dels projectes que, tal com han assegurat, «l'equip de govern de torn no ha sabut impulsar».

Així, Des de l'agrupació local han recalcat que «durant els mesos vinents es continuarà treballant per formar una llista plural i diversa i per recollir les propostes que configuraran el programa electoral 2019-2023». Han assistit a la presentació Miquel Ensenyat, candidat a president del Govern per Més per Mallorca i Joanaina Campomar diputada i candidata també al Parlament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.