muy nuboso
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
16°

El Parlament demana per unanimitat eliminar els anuncis de prostitució dels mitjans de comunicació

La Comissió d'Afers Socials i Drets Humans del Parlament ha aprovat aquest dijous, amb la unanimitat de tots els grups, una Proposició no de Llei amb la qual demana eliminar els anuncis de prostitució dels mitjans de comunicació de les Illes.

Es tracta d'una iniciativa presentada pel PSIB, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca, Podem i la diputada del Grup Mixt Montserrat Seijas, que ha estat aprovada per assentiment després d'incorporar algunes esmenes 'in voce' del PP.

En virtut del text aprovat, el Parlament insta el Govern espanyol a avançar en l'elaboració d'una disposició, que tengui rang de llei, per prohibir la publicitat de prostitució en els mitjans de premsa escrita i altres formats.

A més, sol·licita al Govern que treballi per l'eliminació de la publicitat de prostitució i de comerç sexual a qualsevol mitjà informatiu, i l'anima a promoure bones pràctiques «com podria ser la no inserció d'espais de publicitat institucional en aquells mitjans que mantenen anuncis de prostitució o atemptatoris contra la dignitat de les persones».

Igualment, també sol·licita al Govern avançar amb la normativa que permeti acabar amb els anuncis de prostitució que reprodueixen continguts vexatoris relacionats amb la imatge de les dones.

Finalment, proposa que l'executiu autonòmic constitueixi una taula específica de mitjans de comunicació, digitals i impresos, amb l'objectiu d'eliminar aquest tipus d'anuncis i potenciar cursos de formació per als redactors, amb l'objectiu de «fomentar la igualtat i evitar informacions que puguin atemptar contra la dignitat de les dones i banalitzin o incitin la violència cap a elles».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Sa prostitució, en es fons, fa més mal que es tabac, d'aquí que hi ha molts motius per a eliminar-ne es anuncis

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente