algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

El PP va guanyar les eleccions generals del 2011 fent trampes

El Partit Polpular de Mariano Rajoy va guanyar les eleccions generals del 2011 fent trampes, segons publica aquest dimecres 'El Confidencial', basant-se en un informe de l'UCO, la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil, Aquest informe revela que Rajoy hauria utilitzat «factures falses i pagaments ocults». Els investigadors de l'Institut Armat haurien descobert que el PP va fer servir «una xarxa d'empreses instrumentals» a les eleccions generals d'aquell any.

Segons aquest diari digital, els conservadors es varen presentar en aquests comicis del 2011 «canalitzant despeses de campanya a través de factures falses que els hauria permès desemborsar més doblers del que tenia legalment autoritzat i, alhora, ocultar l'origen dels fons.»

L'informe de la Guàrdia Civil assenyala que s'haurien detectat en total 250.000 euros irregulars aportats a la seu estatal del carrer Gènova per part del PP de Madrid, però la xifra és provisional i podria augmentar en noves indagacions -subratlla 'El Confidencial'- ja que s'ha incorporat al cas Púnica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 4 anys

A mi, el que em preocupa és si realment les va guanyar. Dic això perquè INDRA és l'empresa encarregada de fer els recomptes de les eleccions generals i, oh!!! Miracle!!! és una empresa donant al PP. Els seus recomptes, són de fiar?

Valoració:4menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

A : "Castella mos roba",
SEMBLA QUE HAS POSAT EL DIT A LA LLAGA.
Per què hi ha d'haver 10 ó 11 ONG's que si fa no fa, venen a demanar quasi be el mateix? o demanen coses que s'hauria de destituïr tot eun govern de la nació que ho permet? em refereixo al casament de nenes petites o molt jovenetes. Com es pensen que ho poden arreglar? amb diners? Ahhhh, ja em penso a què es destinaràn aquests diners---. I no us exagero, si voleu les podeu comptar.

Valoració:1menosmas
Per Idò, Pocavergonyes!, fa mes de 4 anys

Fer trampes és de pocavergonyes!

Valoració:4menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys

Lo millor seria llevar las subvencions a partits, i de pas
també las subvencions a las ONGs.

Las campanyas que les paguin els afiliats i donacions.
També a las ONGs quan reben subvencions
traeixen les seves siglas (no-governamentals).

Per exemple les subvencions a les femimarxistas
costan entre 40 i 50 vegades més de lo que podien
pagar si las subvencions anàssin directament an els
solicitants. Per cada 2 euros que reb el solicitant
se necessitan 100 euros.

Valoració:-6menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

No sé pas per què però no m'estranya gens. Potser perque es xifra la corrupció del PP en 122.000.000.000 d'€, segons s'esplica a : https://www.google.com/search?q=corrupcion+pp+millones+de+euros&rlz=1C1RUCY_ca&oq=corrupcion+PP&aqs=chrome.1.69i57j0l5.6572j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8. Però es veu que a la gent d'espanya tan els hi ha. Ningú no diu res.

Valoració:8menosmas
Per Només les del 2011?, fa mes de 4 anys

I no m'estranyaria que també les del 2015.
És molt rar que les enquestes a peu d'urna donassin uns resultats, però que al cap de poques hores sortissin ells guanyadors i cantant el "Si se puede" de Podem per a major befa i escarni de tots.

Valoració:16menosmas
Per Pere, fa mes de 4 anys

I ara què? Li llevaran "lo governao"?.....NO

Aqui no ha passat res!

Valoració:15menosmas
Per Joan de Palma, fa mes de 4 anys

Un altres mes,I van... ...PP.igual PartitPodrit

Valoració:15menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Jo feria una pregunta,¿aquests PPatriotas espanyols n'han guanyat algunas sense fer trampas?? el seu camí i trajectoria está sembrat de corrupció, no només a Madrit, també a totas las comunitats on han governat, i per tant han ficat le má al calaix, aquí ho sabem bé.
I no s'aturen de predicar "España se rompe" i amb aquest cantet, la part rompuda per la corrupció els segueix votant, si un empressari té un treballador que sap que li roba li falta temps per foter-ló al carrer, a l'EsPPanya nacional els possan estores i els donen medallas i honoren. ¡"EsPPaña va bien !
Salut i República Països Catalans, pit i collons, contra els vamppirs que ens xuclan la sang.

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente