algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.57°
16°

MÉS acusa Casado de tractar «com a ostatges» els presos polítics i de comportar-se «com un 'hooligan'»

El diputat de MÉS per Mallorca al Parlament Miquel Gallardo ha acusat aquest dilluns al president del PP, Pablo Casado, de comportar-se «com un 'hooligan'» respecte als presos polítics catalans, als quals «vol tractar com a ostatges malgrat que estan en una situació de presó preventiva».

Així s'ha expressat Gallardo durant una roda de premsa al Parlament, on ha criticat que Casado demanés que els presos traslladats a Madrid no tornin a Catalunya després del judici.

Gallardo ha dit que la situació «contrasta moltíssim» amb altres com «els privilegis que ha tengut» l'expresident del Govern Jaume Matas; la «presó particular» d'Iñaki Urdangarin, o els casos de la dona de Bárcenas o els membres de La Manada, «que continuen lliures i al carrer».

El diputat ha mantengut que això suposa «un retrocés que perjudica la convivència». A més, ha expressat la seva «preocupació» pel desenvolupament del judici i ha manifestat la seva «solidaritat i suport» als acusats.

Aquest divendres, Casado va demanar al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que «aprofiti que els encausats han arribat a Madrid per a no permetre el seu retorn a Catalunya, on han tengut una absoluta desigualtat en el tractament penitenciari».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

Es el seu únic programa de govern. En fraCasado sap que el "A por ellos" dona vots i no li cal esforçar-se gaire més, per un pais com Sinpain amb mentalitats subvencionistes.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente