cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

Llaç groc gegant, al peu de la Catedral de Palma

Un grup de persones solidàries amb els presos polítics independentistes, que durant els propers dies seran traslladats a presons espanyoles per ser jutjats a Madrid, han penjat un llaç groc gegant just al peu de la Seu de Palma.

El llaç groc al peu de la catedral, vol simbolitzar la solidaritat de la multitud de mallorquins i mallorquines que són solidaris amb els líders independentistes catalans empresonats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 5 anys

Si poses urnes a la presó; si asaltes un centre cultural a la força, assassinar i titulades persones, cobrar comissions per tot, crear els GAL, tots aquests són al carrer i a més els fan homenatges. Ens ha quedar una dictadura d' allò més entera.

Valoració:0menosmas
Per Francisca, fa mes de 5 anys

A la presso i tendrien que nar tots aquells que pegaven a la gent el 1 de octubre i les impedien anar a votar. EEs tic orgullossa del mallorquin que cada dijous san manifestat cantant i de les persones que amb possat aquest simbolbde llibertat a le seu.. VISQUEN ELS

Valoració:1menosmas
Per tofol, fa mes de 5 anys

En nom meu sí,i de la democrácia també.
D'aquí poc vendran els de vox i vos explicaran la nova democrácia espanyola, "la vox de PePe és de los Ciudadanos españoles de bien".=Trifaxitos.

Valoració:-2menosmas
Per Rosko, fa mes de 5 anys

Voler votar és un dret. Nó és cap acte criminal. Solidaritat amb sos presos polítics

Valoració:1menosmas
Per transcriptor ||*||, fa mes de 5 anys

Fragment de la "Resposta dels mallorquins" als nostres compatriotes del Principat (10-6-1936)


“Amb la nostra resposta volem fer la triple afirmació d'unitat de sang, de llengua i de cultura; afirmació de fidelitat a una pàtria natural que és la terra on es parla la mateixa llengua. Afirmació que adrecem a la Catalunya de tots els catalans i de tots els temps, que s'estén del Rosselló a València, la del rei En Jaume I i de Ramon Llull. I així responem a la crida que ens és feta, disposats a col·laborar en tots aquells projectes encaminats a consagrar la nostra germanor essencial i la nostra comuna esperança”.

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

Aixó de barrejar "ous amb cargols" em sembla d'una ceguesa recalcitrant o d'una ignorància supina. Després ja vindria la consideració de respecte en vers les persones que per expresar les seves idees que no oblidi, senyora, que representen a uns dos milions de ciutadans, jo m'inclueixo i a mi, SI QUE EM REPRESENTEN. Llavors li demano que sigui democràtica. Només aixó, si és que n'és capaç.

Valoració:-1menosmas
Per M, fa mes de 5 anys

Jo també me soludarirzo amb els presos polítics i amb els exiliats, siguin polítics, artistes o simplenment per opinar.
I mentre condemnen persones por posar urnes o per expressar el seu malestar amb les malifetes de l'Estat, se fa costat a un colpista i se posa en perill de guerra a tota la ciutadania.
A més d'injusts son incoherents.

Valoració:0menosmas
Per Margalida Balaguer, fa mes de 5 anys

EN NOM MEU NO
Ja està bé de mesclar ous amb caragols

Valoració:-12menosmas
Per No en el meu nom, fa mes de 5 anys

El món al revés.
Em solidaritzo amb aquestes persones que estan en presó provisional per defensar la democràcia.
I hi ha molts corruptes sense imputar.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente