algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

Isern (PP) vol convertir Palma en un «focus d'oportunitats» si guanya la batlia

Mateu Isern (PP) durant la seva intervenció a la convenció Nacional del PP que se celebra a Madrid aquest cap de setmana. | PP Balears

Mateu Isern, candidat pel PP a l'Ajuntament de Palma, ha participat aquest dissabte en la Convenció Nacional que la formació celebra a Madrid. El candidat hi ha manifestat el seu compromís de «fer de Palma una ciutat amable i equilibrada» desenvolupant «un model de convivència al servei de tots els palmesans».

En el torn d'intervencions reservat als candidats de capitals de província, Isern ha dit que el seu projecte tindrà entre els seus objectius principals el de «transformar Palma en un focus d'oportunitats on cada persona pugui desenvolupar el seu projecte vital, sense cap mena de limitacions».

En definitiva, l'exbatle Isern ha explicat que si guanya, aplicarà «les bases i els fonaments del PP». «Això és apostar per les persones, perquè cadascun pugui dur a terme els seus projectes», ha reiterat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per el poble mana, fa mes de 5 anys

Per el bé de Palma i de les Illes esper que aquest paupe-lloques fracassi, com ho estan fent per tots els llocs de parla catalana.
"Bases i fonaments del PP"?? per nosaltres els illencs, "ses bases" també signifiquen el lloc on tiram els fems i escombraries.
"Fonaments del PP" els fonaments son lo que sustenta cases i edifiçis per donar consistència a le construcció,es del PP estan rebentats per capilarització de la humitat i els fongs de la corrupçió estesse per tota la Ñ.
Mirau quins cromos.

Valoració:-1menosmas
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

"Convertir Palma en un focus d'oportunitats"... i de on treurà les idees? Isern ha explicat que si guanya, aplicarà «les bases i els fonaments del PP» Be, potser tindrà sort i algu se'l creurà? Jo em pregunto a qui es dirigeix aquest home doncs sembla que parli pels estremenys a on el par­la­ment no ha deba­tut el 23% de ‘ninis’ d’entre 16 i 29 anys que té, però vol el 155 a Cata­lu­nya siguent la comunitat més inculta

Valoració:4menosmas
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

Aquest home és molt original. Jo li recomanaria que fes propostes més concretes, en lloc de demanar a la gent que els hi presentin (que trabajen ellos) perque de prometenses ja sabem com es viu, o sigui, només ells. Aixó no és Andalusia ni Estremadura

Valoració:3menosmas
Per francina Jaume Guardiola, fa mes de 5 anys

Paraules buides que no volen dir res. Fa ganes de riure, Sr Isern. Les oportunitats només passen un pic amb la vuda, i la seva oportunitat ha ha passat, quatre anys sense fer res per Palma i per la seva gent, també se va notar, i molt.

Valoració:24menosmas
Per Ha, ha, ha!, fa mes de 5 anys

Més que un focus d'oportunitats, jo pens que crearia un focus d'portunistes, com sempre que el PP té el poder.

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente