cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

MÉS lamenta la sentència del TC sobre la Llei de Toros però celebra que hi hagi magistrats que discrepin

El diputat de MÉS per Mallorca, Toni Reus, ha lamentat aquest dijous la sentència del Tribunal Constitucional que declara inconstitucionals diversos articles de la Llei de regulació de les corregudes de toros i de protecció dels animals a les Balears, que va ser aprovada el 2017, però ha celebrat que hi hagi quatre magistrats que han discrepat.

«El primer que hem de dir és que evidentment lamentam la sentència però és important fer notar que hi ha hagut quatre magistrats que han discrepat en aquesta sentència i que han defensat que les Comunitats Autònomes puguin regular les seves festes des del respecte als animals», ha assenyalat.

No obstant això, ha criticat que per desgràcia a Espanya «cada vegada s'estigui imposant una línia més rància» que considera que perquè hi hagi toros «ha d'haver-hi sofriment, sang i dolor».

Sentència del TC

Reus ha fet aquestes declaracions després que el Tribunal Constitucional hagi declarat inconstitucionals diversos articles de la Llei de regulació de les corregudes de toros i de protecció dels animals a les Balears, que va ser aprovada en 2017. Entre ells es troben els que impedeixen la mort de l'animal o l'ús de cavalls.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Òscar, fa mes de 5 anys

spain is pain

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente