algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El PP de Palma presenta una proposta «anti pintades vandàliques»

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Margalida Durán, ha presentat aquest dimarts una proposta «integral contra de les pintades vandàliques» que, entre altres mesures, inclou el «foment del grafit en llocs autoritzats».

Durán, qui ha explicat que per a realitzar aquesta proposta s'ha fet un estudi previ de les normatives aplicades a la resta de capitals de l'Estat, ha afirmat que «es fa imprescindible lluitar d'una manera eficaç contra aquest tipus de vandalisme».

Segons ha assenyalat, «per a això cal adoptar mesures en molt diversos àmbits, en primer lloc, facilitant les intervencions de neteja, agilitzant el procediment administratiu i assegurant que es compleixin els requisits tècnics que requereixen aquest tipus d'intervencions en el patrimoni».

Ha afegit que s'han d'impulsar «mesures de conscienciació social i ciutadana, entre les quals s'ha d'incloure el foment del grafit en els llocs autoritzats, així com aplicar mesures preventives i dissuasives, com l'agreujament de les sancions i la intensificació de la vigilància policial i la col·laboració amb les instàncies judicials».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Si es vessin amb els meus ulls!, fa mes de 5 anys

És una vergonya veure que hi ha persones que s´apoderen del patrimoni de tots per fer-lo malbé.
La majoria de pintades no valen un pissarrí. No sé com volen donar a conèixer la seva poca cultura i la seva poca traça a l´hora de pintar. No saben fer res millor?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente