cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

Una cinquantena de persones acudeix al judici de Nina Parrón per injúries a Jorge Skibinski

Una cinquantena de persones ha acudit aquest dimarts al judici de la directora general d'Igualtat del Consell de Mallorca, Nina Parrón, per injúries al president de l'associació de pares separats, Jorge Skibinski.

A més de simpatitzants de Parrón, entre els quals es trobava el vicepresident del Consell de Mallorca, Jesús Jurado, també han acudit alguns simpatitzants de Skibinski, encara que en menor nombre.

Cal recordar que Parrón va presentar una denúncia contra Skibinski per si incorria en un delicte d'apologia de l'assassinat d'una dona a Alcúdia el 2016 a mans de la seva exparella.

En concret, Skibinski va escriure una carta que va ser recollida per diversos mitjans de comunicació en els quals donava la seva opinió sobre els fets i assenyalava que, segons la seva opinió, no havia estat una agressió masclista.

Després d'això, Parrón va remetre un escrit a Fiscalia que va acabar arxivat. Després, Skibinski va denunciar Parrón per aquest fet i pels cartells apareguts al seu barri en el qual se l'anomenava «president de l'associació de maltractadors masclistes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M.R., fa mes de 5 anys

Tot el meu suport a Nina Parron.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente