nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

[VÍDEO] Bauzá diu al Senat que «el trilingüisme que proposa Ciudadanos ja el vàrem aplicar a les Balears»

José Ramón Bauzá ha afirmat, aquest dimecres, al Senat espanyol, que el model de trilingüisme que proposa el partit polític Ciudadanos, «no és exclusiva, ni patent, ni té el 'copyright' de Ciutadans», ja que segons l'expresident del Govern, «aquest trilingüisme el vàrem aplicar quan jo era president de les Illes Balears».

Aquesta intervenció es produeix quan es compleixen cinc anys de la major manifestació que s'ha fet a les Illes Balears i que va ser a favor de l'ensenyament en català i contra l'intent d'imposar el Decret del TIL per part del Govern presidit per Bauzá.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Alábate pollo que mañana te pelan!, fa mes de 5 anys

Però aquest home sap pensar? Sap raonar? Sap entendre que Mallorca NO el vol, com ja es va demostrar? I que el seu mateix partit el va haver de fotre fora?
Si no ho veu, o no ho entén, que cerqui ajuda mèdica!
Les medicines les tendrà barates!

Valoració:3menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 5 anys

A Balears aquest individu el que va fer va ser un bunyol. Li sortiren 100.000 persones al carrer i ell ni se'n va assabentar, ni en va veure cap. Sols per això, ja se n'hauria d'haver anat a vendre aspirines per sempre més. I segueix tocant la trompeteta una i altra vegada.

Valoració:15menosmas
Per Pobleret, fa mes de 5 anys

I amaga que va fracasar estrepitosament. Son tant curts que fins i tot presumeixen dels fracassos

Valoració:14menosmas
Per M, fa mes de 5 anys

Se barallen entre ells, per veure qui pot espenyar mes la nostra cultura. El que és trist, és haver de pagar impostos per mantenir a aquesta gent.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente