algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
16°

MÉS acusa el PP de «tornar a generar conflicte lingüístic» en demanar que el català no sigui requisit en la sanitat

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha acusat aquest dilluns el PP de «tornar a generar conflicte lingüístic» en registrar una proposta de resolució on demana que el català sigui un mèrit a la sanitat pública, en lloc de un requisit.

«El PP torna a demanar un veritable bilingüisme i la incorporació de l'anglès, per la qual cosa torna a obrir el debat de la llengua i generarà conflicte lingüístic», ha explicat en roda de premsa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Au!, fa mes de 5 anys

És l´única arma que tenen per entebanar babaus i malentranyats!
No vos fan pena? Ser tan poca cosa i no tenir altres recursos...

Valoració:1menosmas
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

PP-Cs ens acusen d'adoctrinar quan ells ens volen idiotitzar. Mare meva quina "manada" de maldestres més agosarats.-..Ja ho deia Benjamin Franklin : els governs i els bolquers s'han de canviar ben sovint... i per la mateixa raó.

Valoració:6menosmas
Per Màsters en fakes, fa mes de 5 anys

A veure: Tinc amistats que son metges i d' altres infermers i molts d'ells son castellanoparlants. I sé perque ells m'ho han dit, que el que realment els preocupa i fa que es traslladin, no és l'idioma, sinó que a altres comunitats cobren el doble, i amb tantes hores de feina i la responsabilitat que han d'assumir, el fet de que no els compensi la estada, perque les vivendes son caríssimes així com que el cost de vida d'aquí estigui per damunt de pobles i ciutats de la Peínsula, és el que empeny a aquests professionals a canviar d'aires.
Pagau-los com es mereixen i veureu com la majoria ( excepte qualcún de rar, que per tots els gremis en hi ha) se quedaran aquí.
El dretum ha amollat una mentida sobre sanitaris que fugen de les Balears per mor del Català, i la gent que ha d'esperar per un especialista i esta nerviosa, s'ho creu.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente