nubes dispersas
  • Màx: 19.25°
  • Mín: 12.82°
18°

Bel Busquets: «El que trenca els consensos és la misogínia de Pablo Casado i no la llei de l'avortament»

El coordinador de MÉS per Mallorca, Guillem Balboa, ha afirmat aquest dilluns que el PP «s'ha convertit en una filial de Ciutadans amb la victòria de Pablo Casado».

Així s'ha expressat MÉS en una nota de premsa en la qual considera que el resultat de les primàries del PP «constata la radicalització del Partit Popular, un gir a la dreta que pot tenir conseqüències nefastes per a Balears i la seva ciutadania».

Segons MÉS, «la recentralizació de les competències autonòmiques, la criminalització dels moviments socials o l'atac a la sobirania no són més que fórmules per disminuir la democràcia».

El discurs de Casado està ple d'odi, un odi que ja hem sentit en boca d'uns altres, com la d'Albert Rivera», ha avisat Balboa.

El coportaveu de MÉS també ha condemnat les declaracions de Casado sobre «reconquerir» Catalunya i que apel·li a l'adoctrinament per controlar l'educació, «unes declaracions que recorden els temps més foscos de l'aznarisme o de l'època Bauzá», ha assenyalat.

També ha qualificat la intenció del president del PP d'il·legalitzar els partits independentistes com «una falta absoluta de coneixement del que significa la cultura democràtica».

Per la seva banda, la també coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha denunciat que «la misogínia de Pablo Casado és realment la que trenca els consensos, i no la llei de l'avortament».

Davant la intenció del nou president dels conservadors de tornar a la llei de 1985 perquè «l'avortament no és un dret», Busquets l'ha advertit que «igual que va ocórrer amb l'intent de reforma del ministre Gallardón, els partits d'esquerres i els moviments socials estarem del costat dels drets de les dones».

Busquets ha criticat durament les declaracions de Casado sobre la memòria històrica i ha apuntat que «el que fractura la societat no és tancar les ferides del passat sinó negar-les».

Finalment, la coordinadora de la formació ha volgut recordar també la intenció de Casado de tancar l'espai Schengen, una decisió que «posa en risc el model econòmic i turístic» i la mateixa «idea d'Europa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A veure si ho aprofiten i fan bona campanya, fa mes de 5 anys

El PP ha estriat com a president a aquest ultra, per no perdre els vots d'extrema que s'en anaven cap a Ciudadanos. Però no han calculat que ara, els que no se sentiran representats seran els de centre-dreta, que si no surt un altre partit d'aquesta tendència, o bé votaran amb el nas tapat, o s'abstendran o tindran la opció d'arriscar-se i votar partits regionalistes i nacionalistes de centre-dreta que mirin per la seva comunitat.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente