algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

Podemos celebra un conclave a Eivissa per analitzar la nova realitat política de l'Estat

El Consell Ciutadà Autonòmic de Podemos s'ha reunit aquest dissabte a la seu d'Eivissa. | Podemos

El Consell Ciutadà Autonòmic (CCA) de Podemos Balears, el màxim òrgan autonòmic del partit, s'ha reunit aquest dissabte a la seu de Podemos Eivissa. És la primera vegada que l'òrgan (que està format per la Secretària General Autonòmica, Mae de la Concha, pels 34 membres triats en primàries i per les secretaries generals municipals) celebra la seva reunió a l'illa pitiüsa.

Durant la trobada s'ha analitzat el canvi polític al govern estatal i de com això afecta la política balear. De la Concha, que és diputada al Congrés dels Diputats, ha explicat com s'ha viscut l'arribada del nou escenari polític amb la caiguda del govern de Rajoy i l'arribada de Pedro Sánchez.

«Les conclusions són molt positives. Podemos ha estat determinant per propiciar el que era un dels nostres principals objectius, desallotjar del govern al partit més corrupte d'Europa, el PP de M. Rajoy, i de pas punxar la bombolla demoscòpica de l'extrema dreta que representa Ciudadanos» ha explicat el portaveu de Podemos Eivissa, Gian di Terlizzi.

En aquesta reunió del CCA també s'ha debatut sobre idees i projectes de futur, que serveixin per engegar les mesures que des de Podemos s'estima que són necessàries per «revertir les retallades socials que hem sofert en els últims anys, i beneficiar al 99% de la ciutadania».

Algunes d'aquestes mesures són «la potenciació de les energies renovables, l'ampliació de la xarxa d'escoletes públiques, polítiques en favor de la infància i la conciliació familiar, la recuperació de la viabilitat del sector agrari, un transport públic de qualitat i la implementació de la renda bàsica universal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sonvius, fa mes de 5 anys

Han fet bé, en no voler participar en el govern de Pedro Sanchez.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente