algo de nubes
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 12.82°
20°

Santiago: «El Govern vol repetir el 2019» tot i les «discrepàncies» per l'esmena Nadal

La portaveu adjunta del Govern, Fina Santiago, ha manifestat aquest divendres que l'Executiu «està igual de cohesionat que fa un mes i amb ganes de repetir l'any 2019» encara que ha admès que en el si dels grups parlamentaris hi ha hagut «expressions de discrepància» arran de 'l'esmena Nadal'.

En la roda de premsa posterior al Consell de Govern, Santiago ha dit que el Govern té «la consciència tranquil·la» perquè la Llei d'habitatge és una normativa «molt consensuada i progressista». «El debat de 'l'esmena Nadal' està encobrint el debat sobre la Llei d'habitatge», ha lamentat.

Així, ha dit que «les dinàmiques del Consell i la dels grups són diferents» i ha explicat que «s'ha preservat al Govern» i que «el debat s'ha produït en els grups parlamentaris». 'L'esmena Nadal' contempla l'ampliació del Centre d'Internacional de Tenis Rafa Nadal en el municipi de Manacor i ha estat criticada per determinats sectors que la consideren un cas d'urbanisme a la carta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Margalida, fa mes de 5 anys

Aquesta dona va justeta de recursos. Diu que el seu govern no és radical. Això és segur, és de centre. A més a més, l'any 2015 ja va dir que és retirava de la política. Mallorca no perdrà gaire cosa.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente