nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
17°

Quim Torra, futur president de la Generalitat de Catalunya

Aquest dijous Carles Puigdemont ha anunciat en un vídeo difós per xarxes socials qui ha de ser el nou president de la Generalitat de Catalunya: Quim Torra.

«El nostre grup proposa el company i diputat Quim Torra per a la presidència de la Generalitat, perquè pugui assumir la responsabilitat en els propers dies i perquè pugui formar govern de manera immediata. Agraeixo l'esforç i el sacrifici d'assumir el càrrec en unes circumstàncies que són extremes per a Catalunya» diu Puigdemont en el vídeo.

D?aquesta forma, poc després, el mateix Torra ha anunciat, també per xarxes socials la seva decisió: «Honorat per la confiança rebuda, accepto amb responsabilitat i voluntat de servei al país l'encàrrec del President legítim de Catalunya @KRLS i de la resta dels meus companys de @JuntsXCat Visca Catalunya!»

Agraïments

Puigdemont, que ja s'ha vist amb Torra a Berlín, li ha agraït que hagi acceptat l'encàrrec tenint en compte el context polític actual: «Li agraeixo personalment l'esforç i el sacrifici d'assumir el càrrec en unes circumstàncies que són extremes». Puigdemont també ha afirmat que Torra i la majoria independentista té la responsabilitat «de seguir defensant el mandat de l'1 d'octubre i construir el país de llibertats que milions de persones estan reclamant».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Passeu d'ells, fa mes de 5 anys

@Marxem i ho saps, ignorau-los. Venint aquí a deixar es seves bebmneitures forasteres , només fan patent la seva ala educació.

Valoració:2menosmas
Per Marxem i ho saps!, fa mes de 5 anys

Sempre em sorprèn sobre manera que aquells que fan servir nicks “pro-mallorquins” sempre parlin en castellà, con bon gonelles que son.
Els espanyols només voldrien un president de la Generalitat, nascut a Jerez, Castellano parlant i sobre tot que sàpiga cantar el “Cara al Sol “. FÀSTIC

Valoració:5menosmas
Per balearium, fa mes de 5 anys

Un cargo interino opuesto a todo lo español, vaya pieza de museo...

Valoració:-6menosmas
Per balearium, fa mes de 5 anys

Otro que tal, y sino al tiempo...

Valoració:-5menosmas
Per balearium, fa mes de 5 anys

Otro que tal, y sino al tiempo...

Valoració:-2menosmas
Per Barrufet, fa mes de 5 anys

-Ara l´hi miraràn hasta quin peu calça, els twuits que ha escrit a las xarxas, si tè algùn "master" expedit per la universitat Juan Carlos de Madrid que sigui fraudulent (made in Cifuentes), etc, etc,.- No patigueu que aviat
s´iniciarà la campanya de "acoso y derribo"

Valoració:6menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 5 anys

Visca Catalunya lliure, d'Espanya, del 155 i de le corruPPció d'un gobierno fatxa i ppodrit, igüalment per els faC'sistes que li donen suport i mantenen la llavor de la corruppció, PPSOEC's.
Salut i república, ànims i força per Quim Torra per tirar endavant, els espanyolandios el cüestionen antes de començar, bona senyal.

Valoració:6menosmas
Per Vergonya, fa mes de 5 anys

Esperem que ara no empresonin també a aquest altre candidat, acusant-lo de qualsevol delicte inventat.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente