algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
11°

Jorge Campos reclama que s'ampliï la demanda contra la promoció del català als comerços

El partit espanyolista de nova creació de Jorge Campos, ACTÚA, ha reclamat que la demanda interposada contra els ajuntaments de Pollença i Capdepera per la destinació de subvencions a la retolació i promoció de la llengua catalana en els comerços, s'ampliï a altres municipis com Calvià i a tots els consells de les Balears.

Des del partit ha agraït que l'Advocacia de l'Estat hagi presentat les demandes ja que el grupuscle que presidia abans d'ACTÚA, Círculo Balear, ho denunciava des de fa anys.

A més, Campos ha aprofitat per a atacar el PP de les Balears perquè afirma que defensen les subvencions catalanistes: «El PP balear ha adoptat aquestes mateixes polítiques discriminatòries quan ha governat. Amb un PP catalanista i un Ciudadanos que es limita a les declaracions, l'únic partit que a les Balears està donant batalla legal i social contra la imposició del català és ACTÚA».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys

Se ha de dit "partit castellanista", en Camps ès un castellanista o Paio.
Un poc de història.
Balears, València, Catalunya i Aragó formaven part de una corona, o de una marca comercial com se diria actualment, que se deia "corona espanyola", la altra part era la corona de Castella.
Els castellans o forasters han sabut usurpat el mot "espanyol".
Els castellans són Paio.
I un altre detalls els gitanos també són Paio, encara que no ho diguin.

Valoració:2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

@ Un altre pic, totalment d'acord, ¿ algú va enviar a demanar aquest esguerro de sa naturalessa ? i aquest cap de buina ha de dir el que hem de fer o parlar a Balears, si no i estás a gust, pastera de retorn cap el "Gran Imperio Español" aaarruuuiixx, fora males herbes que poden infectar el bestiar.
Tenc curiossitat per saber si la sra. Amat té permís per parlar la seva llengüa materna??
Salut i llarga vida als republicans del mòn, aaarruuuiiiixxxx als petits dictadors.

Valoració:15menosmas
Per guillem, fa mes de 4 anys

feixisme pur. aquest senyor no tolera cap senyal identitaria diferenciadora, tot el que reclama es uniformitat dins del règim. una patria: espanya, un poble: l'espanyol, una llengua: la castellana, un estat: espanya, un govern: espanyol, un rei: borbò, un règim: catòlic, imperialista, capitalista, masclista i racista.

Valoració:24menosmas
Per Xec, fa mes de 4 anys

I qui és aquet?

Jo deman que aquest perdut es dediqui a coses més profitoses.

Valoració:16menosmas
Per Un altre pic?, fa mes de 4 anys

Doncs jo deman que Jorge Campos s'en vagi a viure a Salamanca, i que ens deixi tranquils als bons mallorquíns i balears.
Crec que parlar de tot el que diu en aquest individu, és com parlar de tots disbarats que arriba a acumular qualsevol gonella anònim, al lllarg de l'any.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente