algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

El Pi exigeix «mesures urgents» per acabar amb el «caos circulatori» en els accessos a Palma

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha exigit al Consell de Mallorca «mesures urgents» per acabar amb el «caos circulatori» en els accessos a Palma.

Així mateix, han instat la institució insular a presentar un «pla real i efectiu» per posar fi a la saturació a les carreteres, segons ha expressat la formació en un comunicat.

L'agrupació al Consell presentarà una moció al ple d'aquest dijous on reclamarà que en el termini màxim de tres mesos el Departament de Territori i Infraestructures «executi les mesures adequades per a millorar la circulació».

En aquest sentit, el conseller insular d'El Pi, Antoni Amengual, ha recordat que la situació és «insostenible, sobretot durant la temporada d'estiu en què hi ha conductors que tarden més de 40 minuts per poder entrar a la ciutat, on hi ha col·lapses dia rere dia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa mes de 5 anys

Deixau-me endevinar... més carrils? Au va, si són els primers que no aposten pel tren ni per mitjans de transport alternatius com el tramvia, o per posar un servei de busos regular decent durant tot l'any a totes els pobles i ciutats de l'illa

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente