algo de nubes
  • Màx: 19.23°
  • Mín: 9.02°
18°

El PP carrega contra Cort pel suport a Valtonyc

La portaveu del grup municipal del PP, Margalida Durán, ha titllat de «vergonya» que l'Ajuntament de Palma utilitzi mitjans del consistori per donar suport al raper Josep Miquel Arenas, conegut com Valtonyc, i els ha acusat de «perdre els papers».

Segons ha recollit en un comunicat la formació, Durán ha expressat el seu «absolut rebuig al fet que s'utilitzin recursos del consistori per donar suport a una persona que ha estat condemnada pels delictes d'enaltiment de terrorisme, amenaces i injúries i calúmnies greus a la Corona».

«Ja vàrem advertir que Noguera seria el batle més radical que tendria Palma i permetent actes com el d'avui, ho està demostrant», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Francina Jaume Guardiola, fa mes de 6 anys

El PP sempre al darrere dels opressors, ni joves ni vells, la dreta mai canviarà. Senyora Duran, no es tracta de Valtonyc, sinó d'aclamar la llibertat d'expressió què en poc temps hem perdut. És molt important què el poble surti, ara i sempre. Només la societat civil podrà aturar aquest retrocés.

Valoració:-2menosmas
Per Sergi, fa mes de 6 anys

Mai és una vergonya donar suport a la lluita contra els atacs a la llibertat d'expressió, des d'allà on sigui.
Deixant a banda si varen ser afortunades o no, les paraules de Voltonyc, el que és evident és que s'ha d'evitar que acusacions com amenaces, injuries, calumnies, o enaltiment del terrorisme, es facin de manera arbitraria i partidista.

Valoració:-2menosmas
Per remigio III, fa mes de 6 anys

Si tinguérem vergonya i menys por, els "valtonic's", haurien de tenir-nos a tots al darrere. Ells se l'estan jugant per obrir-nos els ulls. Si tinguéreu vergonya i decència, honradesa,impossible, sou del pp, tancaríeu la boca i és tiraríeu al mar. Amb tantes toxines com hi ha no notarien les vostres els peixos.

Valoració:-2menosmas
Per Uuuuuuu!, fa mes de 6 anys

Aixodel PP és ferest!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente