algo de nubes
  • Màx: 12.03°
  • Mín: 7.77°
11°

Podem anima el Govern a traslladar a la fira ITB la lluita contra la precarietat laboral

El portaveu de Podem, Alberto Jarabo, ha animat aquest dimecres el Govern a donar a conèixer la lluita contra la precarietat laboral i la pujada salarial en el sector turístic a la fira ITB de Berlín.

«Entenem que explicar-ho també hauria de ser ben rebut per part de touroperadors i grans hotelers, que han de sentir com a seves les reivindicacions de les plantilles», ha defensat el portaveu en declaracions després de la Junta de Portaveus. Per Jarabo, aquests dos temes «s'han de posar sobre la taula perquè es generi un clima d'entesa entre treballadors i patronal». «Ens hem de sentir contents de treballar en el turisme», ha reivindicat.

Igualment, Jarabo ha valorat l'estratègia del Govern en la ITB, centrada a presentar els projectes finançats amb l'impost sobre les estades turístiques. «Hem d'expressar internacionalment l'orgull d'ingressar aquests dobers i poder oferir unes Illes més sostenibles i cuidades», ha aplaudit el portaveu de Podem.

En aquesta línia, el diputat ha indicat que des de Podem desitjarien «un sector turístic implicat que doni suport a l'impost» perquè «va dirigit a millorar la qualitat de l'estada dels turistes». D'altra banda, durant la seva intervenció Jarabo ha dedicat unes paraules de condol per als familiars dels mallorquins morts a Miami i Londres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 6 anys

No és mala idea.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente