cielo claro
  • Màx: 15.19°
  • Mín: 7.61°
15°

Bauzá ressorgeix per recordar i defensar el català com a mèrit i no com a requisit

Després que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, hagi donat suport aquest dimarts a les mesures que el Govern Armengol està implantant; com el requisit de català per fer feina a la sanitat pública, l?ex president José Ramón Bauzá ha ressorgit per xarxes socials.

Bauzá es dirigeix a Sánchez per Twitter

Poc després de les declaracions del líder del PSOE, on ha afirmat que no creu que a l'Estat espanyol hi hagi un problema amb les llengües cooficials tot i les opinions diverses dels presidents autonòmics del partit, l?ex president de les Balears José Ramón Bauzá ha volgut opinar per xarxes socials. En un tuit, Bauzá s?ha dirigit a Pedro Sánchez per fer-li un recordatori: «Sembla que Sánchez desconeix que el Tribunal Constitucional avalà que el català fos un mèrit a l?administració i no un requisit, tal i com aplicàrem des del Govern que vaig presidí, i tombà el recurs del seu partit interposat el 2013».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquina, fa mes de 6 anys

No vos equivoqueu,ha fet coses molt bones... gràcies a ell vaig deixar de votar al p.p. x votar partits q defensen lo nostro.
Li he d.agraïr que hem va obrir els ulls.

Valoració:2menosmas
Per Sac de gemecs., fa mes de 6 anys

Heu dit "defensar el català"? Des de quan JR Bauçà, defensa res que faci olor de català? Ell no defensa, ell, més aviat intenta enfonsa-lo tot el que pot. Si no el va prohibir, en el seu mandat, va ser perquè se li hauria tirat a la jugular tota la població.

Valoració:6menosmas
Per Zapatero, a tus zapatos, fa mes de 6 anys

Pobre home!
Es troba en el lloc no adequat.
Estaria millor darrere el taulell de la farmàcia!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente