algo de nubes
  • Màx: 11.84°
  • Mín: 7.77°
12°

El PP de Mancor critica els anuncis de l'Ajuntament a les xarxes i mitjans «sense consens»

El Partit Popular de Mancor critica durament els anuncis de l'Ajuntament a les xarxes socials i mitjans de comunicació «sense que abans siguin debatuts o consensuats en la corporació local amb l'oposició».

El portaveu del Grup Municipal Popular, Joan Antoni Ripoll, explica: «Ignorar-nos d'aquesta manera és un manca absoluta de respecte institucional». En aquest sentit, destaca que és intolerable «que se'ns oculti la gestió municipal i haguem de assabentar-nos de les intencions de l'equip de govern per altres vies que no siguin les que permetin el diàleg en el propi Ajuntament».

Amb tot, els del PP de Mancor recalquen que l'esquerra que governa «ha de ser conscient que, amb aquest tipus de comportament, no només ignoren als nostres regidors sinó que estan fallant a les centenars de persones que ens varen votar i als que representam». Per tot això, afegeix que tres anys després «segueixen sense saber que es deuen a tot el poble; són representants institucionals; han de governar per a tots, no només per als seus».

«No creiem que la dinàmica actual al nostre Ajuntament sigui la correcta, ni molt manco. Exigim que el batle canviï urgentment de tarannà», conclou Ripoll.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.