nubes dispersas
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.77°
11°

Abril: «La sentència de Valtonyc suposa un avís perquè anem alerta amb el que deim»

Representants de la formació acudiran a la reunió urgent convocada aquest dimecres en suport a Valtonyc

L'actual consellera de Serveis Socials i membre de MÉS, Fina Santiago, ha assenyalat que la condemna de tres anys i mig de presó a Josep Miquel Arenas, Valtoncy, li sembla «una reculada en valors brutal». Davant els mitjans de comunicació, ha dit que pareix que es va cap a una situació en la qual «torna a la precensura mental» en la qual s'haurà de «parlar de l'Estaca quan es vulgui parlar de la Dictadura».

Per la seva banda, el portaveu de la formació, David Abril, ha assegurat que la sentència contra el raper és una mostra de la «involució democràtica» de l'Estat espanyol. En declaracions als mitjans, Abril ha defensat que la sentència de tres anys i mig, confirmada pel Tribunal Suprem, «suposa un avís per a navegants perquè vagin alerta amb el que diuen, fan o expressen».

Així mateix, el diputat ha reiterat que es tracta d'una condemna «inacceptable i injusta» que atempta contra el dret de la llibertat d'expressió «que hauria de ser sagrat en qualsevol Estat Democràtic». «Aquest jove està condemnat per les lletres d'unes cançons no per res que hagi fet. La sentència ignora la indignació de la majoria de societat que no pot entendre com a corruptes condemnats com Jaume Matas o Iñaki Urdangarin estan al carrer i ell va a la presó», ha criticat.

Abril ha avançat que representants de la formació assistiran aquest dimecres a la reunió urgent convocada en Can Alcover a les 19.00 hores per donar suport al raper i rebutjar «aquesta sentència inassumible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant!, fa mes de 6 anys

D'un temps ençà, tot son humil.liacions i demostraciós de força bruta i de crueltat, cap els ciutadans que no besen el c1l al poder.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente