algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El PSIB treu pit davant la seva direcció: «Estam demostrant que som l'alternativa»

Una delegació del PSOE de les Illes Balears ha participat en el Comitè Federal. | PSIB

El PSOE ha celebrat aquest dissabte un Comitè Federal en què s'ha aprovat el nou reglament del partit i en el que ha participat una delegació del PSIB, entre les quals, la menorquina Maria José Camps. La dirigent ha intervingut a la trobada per reivindicar que «on governam estam demostrant que es poden fer les coses d'una altra manera, que som l'alternativa, i si ho som en l'àmbit autonòmic, també ho podem ser a escala estatal».

Maria José Camps ha apuntat que «les Illes Balears són un clar exemple» d'aquesta manera diferent de fer les coses i ha recordat les principals mesures del Govern del Canvi que s'han impulsat a les illes, en clara diferència respecte del que passava en el passat, com ara «mesures sostenibles com l'avantprojecte de llei de canvi climàtic o l'Impost de Turisme Sostenible, la primera llei d'habitatge, mesures per millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores, la lluita contra la violència masclista, les mesures del SOIB per ajudar a les dones maltractades, la defensa del descompte de resident fins al 75%, el pla a la cronicitat o la feina per aconseguir el pacte educatiu».

Un exemple, en paraules de Camps, del fet que «ens avançam al futur, construïm unes illes millors i treballam pel que realment importa a la ciutadania», raons de sobra que demostren que «som alternativa en l'àmbit autonòmic i també ho podem ser a escala estatal».

Reglament del PSOE espanyol

Camps també ha explicat que amb el nou reglament del PSOE aprovat aquest dissabte el que es fa és «adaptar-se a les resolucions del passat congrés del PSOE, aprofundint en la cultura federal del nostre partit i, per una altra banda, amb una major democràcia cercant l'equilibri en la presa de decisions, per tal que la militància pugui participar, no tan sòls en la conformació de llistes, sinó també en els debats de fons».

La menorquina ha destacat «la major democràcia interna» que s'aconsegueix amb aquest nou reglament i ha recordat que «el PSIB-PSOE som pioners en aquests temes i ja està al nostre ADN el sistema de primàries», pel que les aportacions dels socialistes de les Illes Balears al reglament han consistit en «una sèrie d'al·legacions de caràcter tècnic perquè es tengui en compte, precisament, la nostra configuració insular i els nostres òrgans propis».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Teresa, fa mes de 6 anys

Però si sou els casposos monàrquics borbònics, neoliberals de la reforma constitucional al dictat de Merkel i espanyolistes del 155! Si sou els companys de Felipe Gonzalez, d'Alfonso Guerra, dels presidents autonòmics contraris a la immersió lingüística, de la folklòrica Susana Díaz. Us hauria de caure la cara de vergonya per militar en el PSOE!!!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente