algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10°
10°

[VÍDEO] Catalina Soler, a Bernat Picornell: «Les Illes són meves, no seves!»

La senadora del Partit Popular Catalina Soler ha contestat a Bernat Picornell, senador d'ERC, en el debat sobre l'augment del descompte aeri de resident entre les Illes i la Península. Picornell havia defensat, en la seva intervenció, la tarifa plana universal.

Cal recordar que ple del Senat espanyol ha rebutjat la moció presentada pel PSOE en què s'instava el Govern espanyol a elevar al 75 per cent el descompte de resident dels territoris extrapeninsulars en vols amb la Península. La moció ha estat rebutjada amb 147 vots en contra (PP i Partido Aragonés).

«Al senyor Picornell, d'Esquerra Republicana de Catalunya, les Illes són meves, no seves! Meves! De Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, no de Catalunya. Li ho diré més clar: l'OSP Menorca-Barcelona no es pot declarar perquè ja està coberta, i ja sap que Europa no permet cobrir si ja està coberta i no es pot declarar. Però com que vostès estan acostumats a botar-se la llei, qualsevol cosa els serveix», ha dit Soler a Picornell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Goriet, fa mes de 6 anys

Professional de la política de ben jove. De les Nuevas Generaciones fins avui sense fer "feina".

Valoració:1menosmas
Per Bernat de s'Estalella, fa mes de 6 anys

Poques vegades coincidesc amb ses paraules des catalanistat PP Balears, però aquest pic tenc que donar s'enhorabona a na Catalina Soler. Ses illes han estat, són i seguiran sent des i pes baleàrics.

Valoració:0menosmas
Per manoletin, fa mes de 6 anys

Mr T. Ante tan sesudo razonamiento me quedo sin respuesta. Aclarar que pese a que no comparto ideología con ninguno de los dos partidos en liza, estoy totalmente a favor de lo que pide ERC ( ya que ningún partido de las islas lo hace, mejor eso que nada).

Valoració:4menosmas
Per canamunt, fa mes de 6 anys

Com es possible que una persona tan curta "ens" representi al senat?.
Resposta: Per què hi ha curts que ho volen.

Valoració:7menosmas
Per Solc, fa mes de 6 anys

Tranquils es refereix a les Perejil!

Valoració:5menosmas
Per Vergonya, fa mes de 6 anys

Quina vergonya tenir a aquesta maleducada, igorant i traidora al nostre poble, com a representant de tors nosaltres.
A veure si ens entra díns el caparrot tots, i deixam de votar partits colinitzadors i d'extrema dreta.
I una darrera: Vist que els diputals aragonesos també votaren en contra del descompte aeri, haurem de pensar que els seus enemics no son just els catalans, sinó que també van "a per noltros".

Valoració:9menosmas
Per No ho aconseguirà, fa mes de 6 anys

Pobreta... Són seves? I des de quan?
Té algun document que ho justifiqui? Son pare les hi deixà en testament? Deu tenir un trosset de terra per devers Felanitx i una mà al davant i l´altra darrere...
Però això és el PP. S´ho vol fer tot seu! El meu legat ve de Ramon Llull, Jaume I, Domenge... Eh que no és el seu?

Valoració:8menosmas
Per T, fa mes de 6 anys

Manoletin,IGNORANT!!!!

Valoració:14menosmas
Per manoletin, fa mes de 6 anys

Es que si por lo menos fuese ERB.... MES per Catalunya disimula un poco más.

Valoració:-14menosmas
Per Joanet, fa mes de 6 anys

És curiós com aquesta gent del PP, que tant criden sobre la unitat d'Espanya i proclament que catalans i mallorquins som ben espanyols, s'escandalitzen quan un 'espanyol' es preocupa pel benestar d'uns altres 'espanyols'. D'entrada, les Balears no són seves, senyora Soler, per sort, si són de qualcú són dels seus naturals, de tots (no dels colonitzadors...); però a més a més, si les Balears, segons vostès, són espanyoles, tant de dret té un altre espanyol, en aquest cas el sr. Picornell, a defensar-nos com vostè o qualsevol altre. Però com que vostè (ni el seu Partit Ple de corruPPtes) no ens defensa, ho ha de fer un altre, i en aquest cas ho ha fet un d'Esquerra Republicana, que segons vostè és espanyol i, per tant, ho podia fer. ¿O els d'Esquerra Republicana només són espanyols per a anar a la presó amb acusacions falses? ¿Ho són o no ho són? I nosaltres ¿ho som o no som? Val més que calli, sra. Soler, que amb el seu espectacle esperpèntic al Senat no fa més que pena, a part del ridícul. Si els del PP tenguessin una mica de vergonya ja haurien dimitit tots, després de l'episodi del misteriós "M. Rajoy".

Valoració:34menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente