algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

[VÍDEO] Subornen i amenacen el director d’un diari perquè deixi d’informar del possible assassinat de Botín

Més d’un milió de persones ja s’han fet ressò per xarxes socials del vídeo. Segons explica en el vídeo el director de La Tribuna de Cartagena, Josele Sánchez, ell va oferir l’exclusiva, a l’octubre, del possible assassinat d’Emilio Botín. Assegura que gràcies a aquest diari «més de 4 milions d’espanyols han sabut del possible assassinat gràcies a nosaltres», ja que «els gran mitjans de comunicació estan comprats pel banc Santander».

Amb un cigarro a la boca, Sánchez explica l’intent de suborn sofert. Segons diu «una persona no identificada em va oferir 400.000 euros per deixar de xerrar d’Emilio Botín». A més, «havia de deixar el món del periodisme durant cinc anys i no escriure mai més sobre el banc Santander, ni Emilio Botín ni de l’OPUS DEI. També havia d’abandonar la feina d’escriptor i m’obligava, a més, a anar-me’n, amb un sou de 7.000 dòlars durant cinc anys, a fer feina a l’Institut de Turisme de Costa Rica».

Josele Sánchez reconeix que no té idea de turisme. Això li fa deduir el seu futur «probablement em despertaria amb una sobredosi, probablement un dia es despenyaria el cotxe...».

Sense fer gaire cas a les amenaces el director de La Tribuna de Cartagena anuncia els propers episodis del serial sobre aquest presumpte assassinat de Botín. «No tots els periodistes ens venem. Seguirem informant amb un periodisme veraç i independent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vero vero, fa mes de 6 anys

Santander un dels pilars d'SPAINISTANY

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente