algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El PP, a Tur: «No s'empresona les persones per les seves idees, per això vostè és ara aquí»

El diputat del PP Antonio Gómez ha assegurat a la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, que a l'Estat espanyol «no hi ha presos polítics ni s'empresona les persones per les seva idees» i ha afegit: «la prova evident és que vostè és ara aquí i no en un altre lloc».

En resposta a una qüestió del diputat sobre que s'utilitzin recursos públics per a premiar els qui actuen contra l'Estat de Dret, la consellera li ha demanat que «en quin altre lloc hauria d'estar, si a la presó o en una cuneta».

El diputat popular ha recriminat que s'utilitzés doblers públics per a celebrar la Nit de la Cultura de l'Obra Cultura Balear on es va premiar els 'Jordis' i ha criticat que se celebrin aquest tipus d'actes de suport.

«Evidentment estam en contra de finançar actes contra l'Estat de Dret. La Conselleria de Cultura no va finançar la Nit de l'Art, és una activitat organitzada per una entitat autònoma», ha manifestat Tur.

Així mateix, la consellera ha assegurat: «subvencionar entitats que es basen en la marginació, com Hazte Oír, saquejar les arques públiques o retallar llibertats també és atacar les bases de qualsevol Estat de Dret», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per adoctrinat, fa mes de 6 anys

…, i que esperàveu del nostre Sancho Panza, qui a més de ser “mucho español”, es completament bàmbol.
Sobre els presos politics, de tots es sabut que cap país al mon on els tenen ho admeten.
¡¡¡SPAIN IS NOT DIFFERENT!!!

Valoració:0menosmas
Per Molt bé, Fanni Tur, fa mes de 6 anys

No és el que ha dir en Gómez, al que tots coneixem i no precisament per bé, sinó en la resposta de la senyora Fanni Tur.
Però, què s'ha pensat aquest individu, que viu de la nostra política i seu a un escó del nostre parlament, però que rebutja la nostra llengua i la nostra cultura? Qui li ha fet creure que és superior a tots noltros, els balears?

Valoració:11menosmas
Per indignat, fa mes de 6 anys

Si no hi ha presos polítics que expliquin perquè hi ha presó pels Jordis, sense judici ni condemna, i en canvi hi ha condemnats per corrupció que encara circulen lliures?

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente