nubes dispersas
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Junqueras ja ha votat, per correu i des de la presó d’Estremera

Oriol Junqueras, el vicepresident i candidat d’ERC, ja ha votat. Ho ha fet per correu, ja que és a presó. La setmana passada va sol·licitar el vot i aquest dimarts ha pogut finalment votar.

En declaracions a ‘El món a RAC1’ va assegurar que «esper poder venir a la sessió d’investidura». En les mateixes declaracions ja va avançar que havia fet els tràmits necessaris per poder votar per correu.

La situació és crítica: Junqueras és el primer candidat amb opcions a victòria que vota per correu i des de la presó. I, a més, sense haver tengut cap possibilitat  de fer campanya pel 21-D.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 6 anys

Sabeu si la germana i el cunyat ja han votat des de Ginebra?

Valoració:2menosmas
Per el poble mana, fa mes de 6 anys

Se veu que Esppanya és "un estado de dretecho, que te lo afina, con punta gruesa.

Valoració:-1menosmas
Per Es todo amor, fa mes de 6 anys

Tienes razón Arruix. Como siempre, sólo se ha de permitir publicar aquello que os interese u os guste. Lo demás, no. Lo demás no, porque os molesta, os fastidia y os incomoda. A mí me preocupa tanto que Junqueras haya votado ya, como que vaya bien de tránsito. Pero él, o cualquier otro preso común. Porque Junqueras es un preso común. Es, y al menos hasta que se le juzgue, un presunto delincuente común. Si Junqueras fuera un preso político por sus ideas, tú y los que piensan como tú, también estaríais en la trena. Y me parece un insulto, una ofensa, una vejación y un desprecio hacia los auténticos presos políticos que desgraciadamente sufren de verdad en todo el mundo, que los comparéis con estos jetas.

Valoració:0menosmas
Per Arruix, fa mes de 6 anys

Que una persona opini diferent a la línia del diari, i malgrat ells seus no ho facin, si és correcte li publiquin, val. Però que siguin barroers i humiil.liin als que els seus han empresonat injustament, no s'hauria de permetre.

Valoració:1menosmas
Per Es todo amor, fa mes de 6 anys

Ahhhhhhh......
Interesante.
Y de vientre?. Ya ha hecho hoy?.

Valoració:1menosmas
Per Y, fa mes de 6 anys

¿Y...?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente