muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Arran crema la constitució espanyola

L'organització juvenil de l'esquerra anticapitalista, Arran, ha penjat aquest dimecres una imatge en el seu compte de Twitter, en la qual apareix una constitució cremant.

«Aquí estam, Pablo Iglesias, celebrant el 'consens de 1978' #VivaLaConstitucion», ha expressat al costat d'una imatge en la qual hi ha una constitució cremant.

A més, els membres de l'organització a Cerdanyola (Barcelona) varen publicar el dimarts un vídeo en el seu propi compte de Twitter en el qual apareixen dos militants cremant la Constitució i arrabassant la pàgina de l'article 155.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per manoletin, fa mes de 6 anys

Pero Arruix, esto entonces no sería un foro, la diversidad de opiniones es normal sólo en un régimen comunista no se permite tal diversidad ¿es lo que promulgas? ¿solo se puede opinar en positivo?

Valoració:0menosmas
Per Arruix, fa mes de 6 anys

La gent normal, no es fica als digitals de la gent quecté idees diferents, per molestar i fer-se notar.
Jo per res entraria a cap web de falangistes per insultar o tractar d'humil.liar, i sé ben cert que cap nacionalista ho fa.
Estan ben obssessionats, i com que no ténen la menor idea de que vol dir democràcia, no passa dia en que no hagin de venir aquí a embrutar.

Valoració:6menosmas
Per Emigrante, fa mes de 6 anys

¿Quienes eran los que quemaban libros?

Valoració:0menosmas
Per manoletin, fa mes de 6 anys

Plas, plas, plas!

Valoració:0menosmas
Per tontitos, fa mes de 6 anys

Gran noticia de alcance mundial y que sin lugar a dudas motivará a las casi 3.000 empresas que se han ido de Cataluña a retornar inmediatamente. Entre otras cosas positivas.

Por otra parte no tengo la menor duda que estos elementos, autores de una epopeya jamás vista, se aferrarán a la Constitución, cuando les convenga.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente