algo de nubes
  • Màx: 17.89°
  • Mín: 13.93°
17°

El debat electoral de TV3 comptarà amb Puigdemont per videoconferència

La televisió pública de Catalunya, TV3, emetrà en prime time el pròxim dilluns 18 de desembre el debat electoral dels set candidats del 21-D. D’aquests set, dos no hi podran ser, ja que el Tribunal Suprem manté el cap de llista d’ERC, Oriol Junqueras, a la presó. Per això, la seva número dos de llista, Marta Roviera, el substituirà. L’altre, és el cap de llista de JuntsXCAT, Carles Puigdemont, que ho farà per videoconferència des de Brussel·les. Així ho ha pogut saber ElNacional.

Vicent Sanchis serà l’encarregat de moderar el debat. A més, Sanchis farà totes les entrevistes als caps de llista dels partits amb representació parlamentària.

Debat a TVE

Serà el dijous 7 de desembre a les 22.15 h: en desconnexió territorial per Catalunya i doblat en castellà, simultàniament, per Canal 24 Horas per a la resta de l’Estat espanyol. Quim Barnola en serà el moderador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 6 anys

@Bernadet,
Del plasma den Rajoy no me'n ric, pensa que segurament el pagaren "en B" dins la reforma de la seu del PP.
I en segon lloc un és a Bèlgica per cumplir mandats de l'electorat i l'altre és aquí amb un partit emmerdat de corrupció fins a les celles. Et recoman visitis www.losgenoveses.com, que sembla i és una pàgina d'autèncita màfia.

Valoració:0menosmas
Per Bernadet, fa mes de 6 anys

Ja us en riureu, del plasma d'en Rajoy...

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente