algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Prohens insisteix a Armengol que cessi Barceló per crear «crisis contínues de Govern»

La portaveu parlamentària del PP, Margalida Prohens, ha tornat a demanar a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que cessi el vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, a qui ha acusat de crear «crisis contínues de Govern».

Així mateix, en sessió plenària, Prohens ha assegurat que Barceló «és el màxim responsable dels contractes menors, ha fet el ridícul amb la Llei turística i descarrega responsabilitats en subordinats que no li fan cas».

«La seva nefasta gestió i protagonisme està gastant el Govern. El turisme es mereix un conseller que no estigui cremat, que tengui il·lusió i noves idees», ha manifestat la portaveu, qui ha sostengut que si Armengol no el cessa «serà còmplice del que fa i, sobretot, del que no fa».

Per la seva banda, la presidenta del Govern li ha respost a la portaveu que el seu partit no pot donar consells fins que no torni els diners que li deu a les arques públiques.

Sobre les millores en turisme, Armengol ha enumerat el conveni d'Hostaleria, l'augment de xifres de turistes i el creixement dels empresaris de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 6 anys

@Margalida: El meu nom és Maria. I si en hi ha, que utilitzen la política per dir energumenades de persones a les que no arriba a les soles de les espardenyes més planes, representa als corruptes i als franquistes i no en fa cap de bé i només serveix per empimpollar-se, supos que com a ciutadana d'aquesta comunitat i com a contribuent que paga el seu sou, tinc dret a queixar-me d'ella, ja que les srves intervencións, fan mal a la sensibilitat de qualsevol persona.
Si fos d'esquerres, no la defensaries tant. Bé que vos ensanyau amb na Francina Armengol i amb tots els càrrecs femeníns del Pacte a totes les nostres institucions.

Valoració:2menosmas
Per ATurmeda, fa mes de 6 anys

MARGALIDA, com saps que és "aquest", si només signa "M,"?

Valoració:4menosmas
Per Margalida, fa mes de 6 anys

Estrenar roba? Segur que això no ho dirien d'un home. Jo que em pensava que els progressistes no eren masclistes. Entre el director insular que va tocar el cul a la companya de partit que no ningú no ha destituït, ben alerta que estaran, i aquest d'ara que recrimina la roba que duu Prohens, anam de decepció en decepció, descomptant la nefasta gestió de Biel Barceló.

Valoració:-5menosmas
Per M, fa mes de 6 anys

Aquesta Prohens no sap fer cap altra cosa més, que estrenar roba i, dir energumenades sense mirar prim i sense argumentar.
Zero multiplicat per zero, és la nota que jo li poso.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente