nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Unió Federal de Policia publica una imatge dels líders a «eliminar»

Un sindicat de la policia espanyola, la Unió Federal de Policia (UFP), ha fet públic per xarxes socials un collage d?imatge on apareixen els líders independentistes a «eliminar». En poques hores, la imatge ha estat esborrada de les xarxes socials però ja han estat molts els usuaris que s?havien fet amb la publicació. Aquesta publicació, que té per títol ?Suma y sigue?  ha coincidit amb la detenció d?Oriol Junqueras i els consellers.

Altres líders a «eliminar»

Carles Puigdemont i els consellers a Bèlgica, Anna Gabriel, Carme Forcadell, Josep Lluís Trapero, Teresa Laplana i Vicent Sanchis.

La publicació:

Reaccions

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ||*||, fa mes de 6 anys

No esperem res de l'estat espanyol: el seu objectiu és el nostre anorreament nacional. Prou de queixar-nos; dediquem les energies a alliberar-nos-en.

Valoració:1menosmas
Per Luna Barceló, fa mes de 6 anys

Són víctimes de les seves pròpies neurones. L'odi que senten pels catalans mai encara que ho vulguin serà recíproc. Nosaltres només desitjam governar a ca nostra i mantenir un bon veïnatge amb els dels costats i amb els de més enfora.
Som demòcrates, pacífics, treballadors, lluitadors ...
i van organitzar les millors Olimpíades de la història

Valoració:12menosmas
Per marbosch, fa mes de 6 anys

Us imaginau que en altres temps hagués aparegut un cartell semblant de policies o polítics, segurament l'Audiència Nacional els hauria acusat fins i tot de la mort de'n Manolete i sinó, recordau els dos titiriteros quan temps es passaren a presó...
Ja som el primer que veig que això ja no va d'indepentisme si o no, va de mantenir, pels medis que sing com ells mateixos diuen, un règim corrupte al poder, que tot ho vol controlar i dominar i si fa falta arribaran encara molt més lluny amb la seva violència, temps al temps i ja en parlarem.

Valoració:11menosmas
Per Leon, fa mes de 6 anys

OMERTA !!

Valoració:9menosmas
Per Indignat i empegallit, fa mes de 6 anys

Un bocepresidet i consellers, tractats com els terroristes o els delinquents perillosos.
Es veu que nomes paga impostos la extrema dreta, i que els sous del cossos policials, només els paguen els de la bara espanyola al balcó.

Valoració:12menosmas
Per el poble mana, fa mes de 6 anys

Companys, no només aixó que han publicat, hon se veu que per ells, els catalans son terroristes, per molt cívicament i pacíficament que és comportin, perque aixó en part els anula la opció de repartir llenya, (així i tot) ?.
Peró lo que de veritat fa ràbia i m'indigna, son els comentaris que s'han destapat de aquets que a partir de avui seran "els cuatre potas", i si no era suficient, el que va desvetllá l'advocat dels "terroristas pacífics" en el trasllat a la pressó d'Estremera aTV3, després de la peli de Pau Casals que ja era considerat un criminal per " La Força d'un Silenci" Espanya no millore ni camvía, al revès.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente