algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El president de Melià Hotels assegura que doblar l'impost turístic «no és el camí»

El president de Melià Hotels International, Gabriel Escarrer, ha assegurat, durant el discurs inaugural del Palau de Congressos d’aquest dilluns, que implantar l'Impost de Turisme Sostenible i pretendre doblar-lo a l'any «no és el camí correcte» i ha demanat als polítics que vetllin per la competitivitat del sector

Així s'ha expressat Escarrer mentre ha demanat «rigor i consens» a les autoritats «en temes tan complexos com són el lloguer vacacional, la turismofobia o el desenvolupament d'una ordenació turística amb vocació de sostenibilitat que eviti la massificació». «Necessitam una administració pública que aposti per la millor gestió dels diners públics abans que per la pujada d'impostos», ha afegit. Així mateix, el president de Melià ha agraït al batle de Palma, Antoni Noguera, i a la presidenta del Govern, Francina Armengol, la seva predisposició perquè el Palau «sigui una realitat» després d'haver passat «moltes penúries i no pocs problemes».

Respecte a les previsions del Palau de Congressos, Escarrer ha explicat que per 2017 hi ha programat 174 esdeveniments de perfil nacional i internacional i que haurà acollit a més de 30.000 persones a finals d’any. «Les perspectives per 2018 són molt positives, amb 11 congressos i 5 esdeveniments corporatius ja confirmats», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per el poble mana, fa mes de 6 anys

Sr. Esscarrer, "no és el camí correcte" ¿ per a quí ? pels hotelers ? i per la ciutat i els ciutadans ?? ja te conec herbete.
No hi ha res pitjor pels d'abaix, que un que a sigut miserable, ¿cuan era "botones" pensava així ?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente