algo de nubes
  • Màx: 18.01°
  • Mín: 13.93°
17°

Crits d’«Armengol dimisión» i «IB3 manipulación» a l’acte inaugural del Palau de Congressos

Els reis de l’Estat espanyol han inaugurat el Palau de Congressos de Palma aquest dilluns 25 de setembre en un acte dedicat a la música, la cultura i la societat de les Balears. L'Orquestra Simfònica de les Balears, la coral de l’Escolania de Lluc i l'humorista Agustín 'El Casta' seran les estrelles convidades de l'acte, que serà presentat per l'actor mallorquí Simón Andreu i per la cantant i presentadora Victoria Maldi.

L'acte inaugural, que es titula 'The show that never ends', pretén segons el president no executiu de la companyia, Gabriel Escarrer Juliá, «enaltir totes les bondats que el turisme ha portat a Balears i el paper que la diversificació de la nostra oferta turística, la seva qualitat i competitivitat han de jugar en el futur de la nostra economia, on el turisme és protagonista».

En concret, el rei Felip VI i la reina Leticia han descobert la placa commemorativa de la inauguració, dissenyada per l'arquitecte Patxi Mangado, autor i director del projecte. Ambdós han estat acompanyats per les primeres autoritats del Govern,  Ajuntament de Palma i els Consells, així com representants del Govern i d'institucions nacionals. A la celebració hi assistirà un miler de persones.

La inauguració d'aquest dilluns s'ha qualificat com a «esdeveniment sostenible» ja que la companyia s'ha compromès a compensar les emissions de CO2 produïdes per aquest esdeveniment mitjançant una acció de reforestació que es durà a terme al Parc Nacional de Llevant, a Mallorca.

El moment de l’arribada de Felipe VI i Leticia, entre crits d'una trentena de persones «¡Viva la Guardia Civil, Viva la Policia Nacional, Viva la Policia Local, Viva los Mossos d’Esquadra, Viva el ejército y Viva el Rey!», «IB3 manipulación», «Armengol dimisón», «Barceló dimisión» i «Viva España»:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aturmeda, fa mes de 6 anys

Això, aquest servilisme i aquesta submissió al protocol, només ens passa a nosaltres. Què hi feien els reis d'espanya? No n'hi ha prou d'haver de comprometre's a acabar els edificis que els empresaris i el PP aixequen, en comptes d'esbucar-los, que, a sobre, les nostres autoritats els han d'inaugurar fent el "rendez-vous" als reis de les espanyes i han de ser insultats? Quina misèria de país!!

Valoració:2menosmas
Per //*//, fa mes de 6 anys

No es que me encante Armengol, pero mejor que Bauza es y será, eso seguro. Los ciudadanos ya lo dejamos claro, la mayor manifestación en Balears fue bajo su mandato.
Lo de la gente esa que gritaba viva España y tal... sin comentarios.

Valoració:9menosmas
Per Casta, fa mes de 6 anys

El Casta ha sortit ben mudat de Fundación Jaime III

Valoració:11menosmas
Per Quina vergonya, fa mes de 6 anys

Awiests que criden aquests dois, no me representan. Si n'Armengil maltractàs als ciutadans com feia en Bauzá, això no passaria .

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente