algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

El Parlament sol·licitarà l'ampliació al 75% del descompte de resident en la ruta Menorca-Barcelona

@SomMesMenorca

El Parlament ha aprovat, a proposta de Més per Menorca, instar el Ministeri de Foment a ampliar del 50 % al 75 % la bonificació per residència en el preu de bitllet en la ruta Menorca-Barcelona.

El diputat menorquinista Nel Martí, qui ha defensat la Proposició no de Llei (PNL), ha explicat que la ruta aèria entre Menorca i Barcelona «és des de diversos punts de vista la més important per als menorquins (...) amb més de 600.000 passatgers cada any». En aquest sentit, Martí ha posat d'exemple que la majoria de menorquins «es desplacen a universitats catalanes a estudiar la carrera». Martí ha afegit que la connexió entre Menorca i Mallorca també «és fonamental», ja que representa al voltant de 200.000 passatgers cada any, però que és un terç de la primera, Menorca-Barcelona.

La Proposició no de Llei de Més per Menorca també demana les institucions competents que s'estudiïn altres mesures que tenguin a veure amb la temporada baixa, els viatges de cap de setmana, i les bonificacions (d'estudiants, de malalts i familiars derivats per l'IBSALUT i famílies nombroses). Els menorquinistes suggereixen també una bossa de tarifes mini diàries per a residents durant tot l'any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.