muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Abril: «Preparam un acte alternatiu a la trobada neofeixista del PP amb Rajoy a Palma»

Europa Press

El portaveu del Grup Parlamentari MÉS per Mallorca, David Abril, ha qualificat de «neofeixista» la cimera dels presidents regionals del PP que se celebrarà aquest dissabte a Palma i en què participarà el líder de la formació, Mariano Rajoy.

En roda de premsa, Abril ha anunciat que la seva formació estudia l'organització d'un acte «alternatiu», una trobada simbòlica, a l'acte del PP a la capital.

En aquest punt, Abril ha defensat que l'únic que vol Catalunya que és es pugui votar el dia 1 d'octubre i ha criticat les pràctiques «pròpies de franquisme» que s'estan emprant per impedir que se celebri el referèndum.

«Ens sumam a les veus que denuncien la vulneració de drets i llibertats que no havíem vist en els darrers 40 anys», ha afegit el portaveu ecosobiranista, que ha mostrat la solidaritat del seu partit amb el Govern de Catalunya perquè es pugui acudir a la urnes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Alerta, fa mes de 6 anys

Feia referència a la reunió del PP, al meu comentari.

Valoració:-2menosmas
Per Atenció!, fa mes de 6 anys

Aquest dissabte aneu amb esment. Aneu amb la cartera bén amagada, els bolsos bén creuats i les motxilles penjades per davant.

Valoració:-4menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

El virrei Marrano visita les colònies, ¡ arruix ! no volem gent d'aquesta calanya a les Illes de pau i calma.
Si és PPalmeros s'en van cap allá millor, i si se quedan,la felicitat encara será més gran. Hahahaaaaaa, son uns il-legals justiciers. ¡ fora PP ! escoltau l'ex magistrat del Suprem, José Antonio Martin Pallin, que els treu les vergonyes, bé, n'han de tenir, i no saben que son.
Salut i república catalana, manquen 13 dias.

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente