nubes dispersas
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

EUIB desmenteix les 200 baixes del partit

El coordinador general d'Esquerra Unida de les Illes Balears, Juanjo Martínez, ha desmentit el comunicat enviat per un sector de militants d'EUIB publicat a la premsa aquest divendres. «Com segurament recordareu, el grup aglutinat per l'anterior Coordinador General d'EUiB va anunciar que, si IU federal no posava ordre dins EUIB, es produiria una fuita massiva de la militància a la nostra organització. Avui mateix, Manel Carmona ha fet un comunicat de premsa on anuncia, ni més ni manco, que la majoria de la militància d'EUIB s'ha donat de baixa de l'organització i insisteix en els atacs a EUIB que ha formulat en els darrers anys».

En declaracions al dBalears, Martínez ha explicat que no té intenció de polemitzar políticament amb aquesta posició ni formular hipòtesis sobre les intencions que l'animen, «pensam que no val la pena».

No obstant això, han trobat essencial aclarir algunes coses «perquè ningú no pugui pensar que el silenci significa assentiment»:

1.- IU federal, malgrat la intensa campanya d'intoxicació de la que ha estat víctima, no ha intervingut EUIB ni la intervendrà en el futur. La raó és simple: perquè cap dels incompliments estatutaris i de les contradiccions amb allò aprovat a la XI Assemblea de les quals ha estat acusada és certa.

2.- Durant el mes de setembre la massiva baixa de militants anunciada s'ha traduït, a dia d'avui, en quinze (15) baixes, dues de les quals dues corresponen a les persones suspeses de militància per retirades de doblers sense justificar en els mesos immediatament anteriors a la seva dimissió com a màxims responsables d'EUiB.

3.- D'altra banda, podem dir amb satisfacció que, des del mes d'abril de 2016, quan la nova directiva es va fer càrrec de l'organització, fins ara; l'afiliació a EUIB s'ha incrementat en 150, entre afiliats i simpatitzants.

4.- Aquestes xifres no formen part de la típica guerra de xifres. Com sabeu, fa anys que IU té un registre d'afiliació informatitzat i controlat on line per IU federal que no permet manipular ni deformar la realitat afiliativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.