algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

El PP titlla d'«incoherent» i «caòtica» la gestió del Govern amb el requisit del català

Arxiu

El PP ha titllat d'«incoherent» i «caòtica» la gestió del Govern en relació al requisit del català a funcionaris quan després de publicar al BOIB que es dispensava dels coneixements de català exigits per a l'accés a places de metges, infermers i farmacèutics, finalment l'Ib Salut anunciàs que modificaria la resolució per «adequar-la als criteris de foment de l'ús de la llengua pròpia».

«Veiem clarament una incoherència. Un dia diu una cosa i al següent la contrària. El que és més trist és una presidenta que no té capacitat per decidir perquè fa el que li diuen els seus socis», ha criticat aquest dimecres la diputada del PP Núria Riera.

En aquest sentit, Riera ha manifestat que els ciutadans «es mereixen una presidenta que sàpiga el que vol», en lloc d'«una presidenta feble i un Govern feble». «Convindria que el pacte decideixi què fer amb el català. Si fa funcionaris de primera i de segona exigint a uns el català i a uns altres no o si no ho posa», ha recriminat la diputada.

Així mateix, Riera ha recordat que la posició del PP al respecte ha estat sempre «molt clara», considerant el català un mèrit per accedir a l'administració pública i no un requisit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per remigio III, fa mes de 6 anys

El primer pas hauria de ser que el ciutadà, fera fora un putrefacte partit que sols s'encarrega de posar dificultats als governs naturals de la terra, per tal que madrid, el seu amo, en traga profit. Els Països Catalans tenim tot el que necessita un estat amb tres corones (o sis collons) per marxar i fer marxar els nostres Països. La contínua agressió contra la nostra cultura i llengua ha fet bastant mal, però no ferida incurable i, això us fa neguit. Peperos del dimoni.

Valoració:1menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 6 anys

Mira qui parla. Ella que va ser consellera d'un govern que no en volia ni sentir l'olor del català.

Valoració:3menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

Sra. Riera ¿ segur que que quan deia aixó no penssava amb el sr Rajoi? perque la descripció, no done dubtes.
Salut i república, 30 días, tic tac, toc-toc.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente