algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Barceló, sobre l'acció d'Arran: «Es pot qüestionar el model turístic, però no així»

El vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha dit, en relació a l'acció d'Arran al Moll Vell, que no es pot «jugar d'aquesta manera amb el turisme, que és la principal activitat econòmica de les Balears».

Com recull Europa Press, en roda de premsa ha volgut «deixar clar el rebuig del Govern» a aquest tipus d'accions i ha expressat que de cap manera aquesta és «la via d'expressar una opinió» que, d'altra banda, considera «legítima». «La crítica i el qüestionament al model econòmic i turístic és legítima», ha remarcat.

Tot i això, ha destacat que la manera d'abordar-ho «no és aquesta» i ha reivindicat la tasca de l'Executiu per «modificar el model actual basat en el turisme de masses». A més, ha dit que ara «l'han pres amb el turisme, però turistes som tots en algun moment» i ha expressat que també defensa «la redistribució de la riquesa que genera el turisme».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marky, fa mes de 6 anys

El que haurien de veure els qje han fet aixo es que estan en tot el seu dret a protestar, pero que aquestes accions l'unic que han aconseguit donar arguments als que impulsen aquest model de turisme i en treuen el benefici. Aquest tipus de protesta nomes debiliten el moviment i li done poca credibilitat, la politica funciona aixi.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente