cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°

Un altre lapsus deixa Mariano Rajoy en evidència

Fa una setmana que el president de l'Estat espanyol va declarar davant de l'Audiència Nacional d'Espanya, convertint-se així en el primer president del Govern espanyol a fer-ho. En aquestes declaracions Rajoy assegurà, en més d'una ocasió, «No m?he ocupat mai de cap qüestió de comptabilitat» quan li demanaren pels sobresous dels alts càrrecs del PP o pel cas Gürtel.

Doncs bé, el compte de Twitter de Maldita Hemeroteca ha publicat un vídeo del programa 'El Objetivo' de La Sexta on surt el president detallant punt a punt totes les despeses que suposà la campanya electoral del Partit Popular de l'any 2000 (any en què Rajoy era ministre d?Educació i Cultura).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 6 anys

Ja està bé que es pensin que sóm imbècils: els "tresorers" rebien empresaris al seu despatx, just devora el del sr. Mariano i en Correa ja ha declarat que es movia pero la seu del PP con si fos casa seva: si no se'n va assebentar, "malo" i si ho sabia, pitjor.

Valoració:3menosmas
Per Idò sí., fa mes de 6 anys

Tenc por que algun dia no arribem a tenir un govern que prohibeixi les hemeroteques, pel fet que de tant en tant fan quedar en ridícul els polítics que voldrien que els seus errors passats quedassin ignorats per sempre.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente