algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

Fernández carrega contra Camargo i Jarabo pel seu «caràcter autoritari»

Tomás Fernández al polígon de Son Bugadelles.

La candidatura a la Secretaria General de Tomás Fernández ha mostrat la seva «indignació per la falta de transparència» i el «caràcter autoritari» que ha mostrat pel Consell de Coordinació de Podem amb els canvis en les eleccions primàries autonòmiques en la formació (estaven previstes pel juny i se celebraran després d'estiu).

Segons han explicat, critiquen l'ús de la Direcció del partit per a «beneficiar» la seva pròpia candidatura i «intentar treure avantatge en contra» de la resta de possibles nous candidats. A més, ha censurat que la seva candidatura «mai» ha estat consultada en relació als temps, que mai es va queixar a la Direcció «per la falta de temps», malgrat que intuïen que la seva intenció per a la primera convocatòria de manera «tan sobtada» podia ser «tenir avantatge davant la possible falta d'organització d'altres possibles candidats».

D'altra banda, asseguren que intentaren parlar amb la secretària política de Podem, Laura Camargo, per conversar sobre les primàries, «demanar-los transparència en la informació i comunicar personalment» que per part d'aquesta candidatura estan «perfectament» preparats per al procés de primàries, però que «mai es va obtenir resposta per la seva banda».

Respecte als canvis de temps i terminis consideren que es tracta «d'un marc estratègic de la seva pròpia candidatura per intentar placar el ràpid augment de suport en les bases a candidatures alternatives com aquesta» i expliquen que l'anterior decisió de convocar eleccions primàries al juny, era mandat del Consell Ciutadà Autonòmic (CCA). Novament, el Consell de Coordinació, entre els quals es troben el secretari general, Alberto Jarabo, i Camargo, es bota el mandat del CCA «en un atac d'autoritarisme». Per això, asseguren que «qualsevol decisió estratègica» que afecti les institucions on estan presents seran considerades «il·legítimes i seran susceptibles d'anul·lació» després de la celebració de primàries si són triats, tret que es consulti a tots els inscrits en el partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep Juárez, fa mes de 6 anys

En serio que només tiniu com a notícia de Podem al Tomás Fernández?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente